Zavřít reklamu

STACK PACKJednou za čas se objeví příslušenství pro iPhone, které dokáže v praxi skutečně pomoct a ulehčit život. Jedním z takových příslušenství je i magnetická bezdrátová nabíječka pro iPhone STACK PACK. V dnešní době je většina moderních zařízení bezdrátová a drát většinou používáme jen na dobíjení. To se však rozhodla změnit firma STACKED se svou novinkou STACK PACK. Možná si říkáte, že bezdrátové nabíjení už zde dávno máme, ale není bezdrátové jako bezdrátové. Dosud zde byly pouze nabíječky, které dobíjely zařízení buď připojením kabelu a nebo položením na bezdrátovou nabíječku, která musela být také připojena. Tato nabíječka je však úplně něčím jiným.

STACKED se chlubí, že jde o opravdu první bezdrátovou nabíječku vůbec. Ve výsledku nejde vlastně ani tak o nabíječku, jako o bezdrátovou powerbanku. Set se totiž skládá celkem z tří částí, a to magnetického krytu, magnetické baterie a magnetické nabíječky. Magnetickou baterii pomocí magnetu připojíte k nabíječce a po odpojení připojíte skrze magnet k iPhonu. Vše tak funguje jednoduše přes magnet a bez kabelů. Na nabíječce můžete nabíjet až 4 baterie zároveň a tak se nebudete v rodině hádat, kdo bude nabíjet.

Pokud byste si chtěli tuto vychytávku pořídit, vyjde vás to na nemalé peníze. Samotný kryt stojí 129 dolarů, nabíječka 29 dolarů a externí baterie 58 dolarů. To je celkem 216 dolarů, v přepočtu asi 5 350 Kč. V nabídce jsou kryty pouze pro iPhone 6/6 Plus a iPhone 6s/6s Plus.

stack_pack_1
stack_pack_2

*Zdroj: cultofmac

Dnes nejčtenější

.