Zavřít reklamu

XIaomi mi band 1sJiž první generace chytrého náramku Xiaomi Band vzbudily velký poprask a to především kvůli líbivému a jednoduchému designu a neskutečně příznivé ceně. Ta činila necelých 700 korun. Cena druhé generace, s názvem Xiaomi Mi Band 1S je o něco málo větší, konkrétně o stovku – 800 korun. Co vše přináší zlepšená generace náramku Mi Band a jak se liší od té předchozí?

Mi Band 1S nabídne senzor srdečního typu a další klasické schopnosti, které nabídnou i konkurenční Microsoft Band 2 a Fitbit Charge HR jako je monitoring spánků, krokoměr a další. Baterie nového Mi Band 1S má kapacitu 45mAh, což na stačí zhruba na měsíc. Potěší i certifikace IP67, díky které máme zaručenou ochranu proti vodě a prachu. Navíc nabízí i vibrační motorek, který upozorní na příchozí notifikace nebo například funkci odemčení telefonu pomocí náramku. Mi Band 1S se spojí s Androidem 4,4 a s iOS 8 a vyšší.

Mi band 1s

Na západě se první generace náramku prodávala za 19 dolarů a prodalo se 6 milionů kusů. Rozhodně se není čemu divit, protože za tuto cenu (v přepočtu necelých 500 korun) se jedná o lidovku v pravém slova smyslu. A tak se klidně mohlo stát, že v Číně měl náramek na zápěstí každý druhý občan. Pokud by vás zajímala tamní cenovka, tak ta byla stanovena na 69 Yuanů. Xiaomi Mi Band patřil mezi ty nejuznávanější ve světě chytrých fitness náramků a druhá generace, která je již k dispozici na českém oficiálním webu Xiaomi za 799 korun to jen stvrzuje.

Xiaomi Mi Band 1S není bůhvíjaká revoluce, ale bere to nejlepší z první generace a zlepšuje stávající. Díky své cenovce může být například zajímavým dárkem k blížícím se Vánocům. Jak se líbí vám?

Xiaomi mi band

//

Zdroj: Wareable

Dnes nejčtenější

.