Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Rádi byste měli na zápěstí něco, co vám dokáže zobrazit příchozí hovor či SMS, sledovat vaše tělesné funkce, počítat vám kroky, ukázat čas či monitorovat spánek, ale zároveň nechcete žádné drahé smartwatch? Skvělým řešením by pro vás mohl být fitness náramek. A právě na jeden moc šikovný z dílny Xiaomi pro vás máme dnes slevu.

Xiaomi Mi Band 3 je nástupcem veleoblíbené “dvojky”, která se ve světě stále těší obrovské popularitě. Inženýři v Xiaomi tak vzali její nejlepší funkce a ty přenesly do přepracovaného těla, přičemž je ještě řádně vylepšili. U Mi Band 3 si tak můžete užít například dotykový PMOLED displej s úhlopříčkou 0,78” a vysokým jasem, voděodolnost a prachuodolnost podle IP67, počítání kroků, snímání srdečního tepu či monitorování spánku. Velkým vylepšením je pak oboustranná komunikace s vaším telefonem, díky které se přes náramek nejenže dozvíte, kdo vám vlastně volá, ale můžete hovor jednoduše buď položit či zvednout. Potěší rozhodně i přepracovaný řemínek vyrobený z pevného kaučuku, který je speciálně navržen tak, aby eliminovat pravděpodobnost nechtěného rozepnutí. Nemusíte se tak obávat, že byste tohoto pomocníka někde nedopatřením ztratili. 

Další silnou zbraní Xiaomi Mi Band 3 je rozhodně výdrž baterie. Ačkoliv má akumulátor jen 110 mAh kapacitu, náramek udrží v provozu klidně i přes 20 dní. Dostat se ale můžete samozřejmě i na čísla vyšší. Záleží jen na tom, jak intenzivně jej budete využívat. Samozřejmostí je pak spárovatelnost s iPhonem přes speciální aplikaci, která shromažďuje veškeré informace o nositeli. 

Podtrženo, sečteno – Xiaomi Mi Band 3 je perfektním pomocníkem pro všechny, kteří chtějí mít o své aktivitě parádní přehled, ale nechtějí mít na ruce chytré hodinky. Jeho nízká cena je pak už jen příjemným bonusem. A právě ten dnešním slevovým kódem ještě vylepšíme. Díky spolupráci s Alza.cz vám totiž můžeme nabídnout tento náramek o 100 korun levněji, tedy za 849 korun. Stačí, abyste do pole pro slevový kód napsali LSAXIAOMIBAND a sleva se vám odečte. Ale pozor, slevový kód je platný pouze pro 20 využití. Kompletní podmínky akce naleznete zde. 

Návod, jak slevový kód uplatnit: 

xiaomi mi band 3

Dnes nejčtenější

.