Zavřít reklamu

Fossil iconKdo zná firmu Fossil, tak jistě ví, že jejich snaha probojovat se na trh s chytrými hodinkami je více než zřejmá. Nyní navíc známe jméno, cenu a dokonce i přibližnou dobu vydání. V srpnu nás manažeři z Fossil namlsali několika obrázky chytrých hodinek Fossil Q Founder. A právě teď máme několik dalších obrázků a hlavně přesnou cenu. Fossil Q Founder vypadají skutečně dobře a elegantně. Rozhodně se máme na co těšit. 

Mezi připravovanými kousky jsou i Fossil Q Grant – konkurent pro „chytré“ hodinky Withings Activité a dvojice chytrých náramků Fossil Q Reveler a Q Dreamer. Hodinky Founder mají kruhový ciferník a uvnitř hodinek tepe procesor firmy Intel. Tímto se Founder stávají druhými hodinkami, které zdobí slogan „Intel Inside“. Nemáme bohužel takové detaily jako je takt procesoru nebo parametry displeje. Co ovšem známe, je budoucí cena a ta činí 275 dolarů. Dostupnost se udává na dobu před Vánoci. Na další informace si holt budeme muset počkat, ale každopádně mají hodinky Fossil Q Founder

Fossil Q Founder

Hloupější sourozenec Founderu jménem Grant umí počítat kroky a spálené kalorie, což bude pravděpodobně umět i Founder. Grant dokáže i upozorňovat na příchozí notifikace. O těch se dozvíte díky LED diodkám na těle hodinek. Fossil Q Grant budou dostupné 25. října a to za cenu 195 dolarů.

Ještě nesmíme zapomenout na dvojici chytrých náramků Dreamer a Reveler. Ty přijdou na řadu stejně jako Grant a to za cenu 125 dolarů. Náramky se neobejdou ani bez typických fitness funkcí, LED diodky a vibračního motorku. Všechny zmiňované produkty modelové řady Q jsou kompatibilní s operačními systémy Android a iOS a rozumí si s aplikacemi Google Fit i Apple Health.

Fossil_Q

Dnes nejčtenější

.