Zavřít reklamu

Film Steve Jobs CZ iconDíky tomu, že je Letem světem Applem partnerem nejnovějšího filmu Steve Jobs, který zachycuje tři důležité etapy bývalého ředitele Applu, jsme dnes exkluzivně obdrželi dvojici ukázek přímo z filmu, který se do českých a slovenských kin dostane už 12. listopadu, tedy přibližně za tři týdny. Obě ukázky jsou pochopitelně v anglickém jazyce, ale jsou v nich obsaženy české titulky, které vám pomohou lépe pochopit danou situaci, jenž jednotlivé úryvky z filmu zachycují.

První video ukázka zachycuje Steva Jobse a Johna Sculleyho, jak se jen krátce před velkým vystoupením baví o adopci. Steve Johnymu vysvětluje, jak ho vlastně adopce ovlivnila, co si díky ní uvědomil a čeho chce ve svém životě docílit. Mnohé životopisné knihy o Stevu Jobsovi totiž uvádějí, že právě adopce byla jedna z věcí, díky které se z něho stal takový člověk, jakým byl.

Druhá ukázka pak zachycuje Steva Jobse se svou bývalou přítelkyní, Chrisannou Brennan, kde Steve odmítá, že by dítě, které Chrisanna čeká, bylo jeho. Steve dlouhou dobu Lisu odmítal, ale pojmenoval po ní počítač Apple Lisa, který je mnohým známý i dnes.

Film Steve Jobs

Dnes nejčtenější

.