Zavřít reklamu

Apple Watch Sport Gold icon 2Už v pátek se můžeme těšit na další vlnu příchozích Apple Watch. Špatná zpráva – Česko ani Slovensko stále není ve výběru. I přesto nám ale Apple Watch budou blíže, protože už teď jsou v Německu a nyní si pro ně budete moci zajet i do Rakouska, což pro obyvatele Jižní Moravy bude rozhodně praktičtější a příjemnější, než jezdit přes celou republiku do Německa. To znamená že pátek 25. září bude jednoznačně ve znamení Apple Watch, které se tedy rozšíří, mimo zmiňované Rakousko, ještě do Dánska a Irska. Každopádně by si Apple s tímhle rozšiřováním mohl pospíšit.

Ale pátek 25. září nebude jenom o Apple Watch, to protože nové iPhony 6s a 6s Plus se začnou prodávat v první vlně států, kterým pro nás bude klasicky korunovat sousední Německo. V Apple by každopádně chtěli do konce roku 2015 dostat nové iPhony do 130 zemí, ve kterých bude samozřejmě figurovat Česko i Slovensko.

Apple Watch

Jestli si vzpomínáte, tak na konci června se Apple Watch dostaly na Nový Zéland, do Ruska a do Turecka. Právě při této příležitosti Tim Cook navštívil největší Apple Store v Istanbulu. Když k celkovému počtu států, kde oficiálně seženete Apple Watch připočteme novou trojici, tak se dostaneme na číslo 25. Asi se nedalo čekat, že se jablečné hodinky budou rozšiřovat tak rychle jako třeba iPhony, ale to čekání je stále delší a delší, Apple navíc počet zemí vždy rozšíří pouze o tři, což na rychlosti také nepřidává. Jak jsem již zmínil, v České Republice si budeme muset ještě počkat, ale je cítit, že přícho Apple Watch se blíží.

Apple WAtch -  Denmark

Dnes nejčtenější

.