Zavřít reklamu

Facebook dislike To se mi nelíbíZa všechny ty roky, co je Facebook stále populárnější, již získal mnoho nových funkcí a je téměř k nepoznání od verze, na které většina z nás před několika lety začínala. Uživatelé během několika těch let požadovali spousty funkcí, které by Facebook vylepšily a nechybělo mezi nimi například omezení častého upozorňování nebo zlepšení soukromí. Většinu z nich Facebook vyslyšel, ale jednu, snad tu nejpožadovanější, přeci jen za celou tu dobu nepřidal – tlačítko „To se mi nelíbí.“

Okolo této funkce bylo pozdvižení především na začátku rozkvětu celého Facebooku, kdy každým dnem nejpopulárnější sociální síť neuvěřitelně rostla. Tehdy se všude objevovala spousta návodů a aplikací, které vám tlačítko měly na Facebook přidat, ale mnohdy byly falešné nebo fungovaly jen částečně.

Nyní však Mark Zuckerberg, zakladatel Facebooku, oznámil, že jeho společnost doopravdy pracuje na tlačítku „To se mi nelíbí“ a dokonce slíbil, že se ho dočkáme opravdu již brzy. „Lidé požadují tlačítko To se mi nelíbí již mnoho let, ale dnešek je významným dnem, jelikož mohu říci, že na něm již pracujeme a velice brzy jej začneme testovat na několika uživatelích“ řekl Zuckerberg pro CNBC.

Jenže tlačítko „To se mi nelíbí“ nebude fungovat na stejném principu jako „To se mi líbí.“ Zuckerberg a jeho tým totiž nechtějí, aby nastávaly situace, že nějaký uživatel bude na Facebooku sdílet pro něho významnou věc, která ho činí šťastným a někomu se to nebude zamlouvat, tak označí příspěvek jako „To se mi nelíbí“ a uživatele to bude deprimovat. Zuckerberg totiž dodal, že funkce bude fungovat jinak, ale neupřesnil jak, jen nastínil, že bude propracovanější, než někteří předpokládají a že její implementace je poměrně obtížná. Prvního testování bychom se měli dočkat již brzy a později bude funkce rozšířena mezi všechny uživatele.

Facebook dislike To se mi nelíbí

*zdroj: bgr

Dnes nejčtenější

.