Zavřít reklamu

iPhone 6s O2 iconApple už zítra v 19:00 zahájí konferenci, na které představí iPhone 6s a iPhone 6s Plus. Ani český operátor O2 však nechce být pozadu a proto jen dva dny před velkou konferencí spustil registrace, kam se lze přihlásit a jako první dostanete možnost přeobjednat si nový iPhone, který si pak budete moci vyzvednout hned v den zahájení prodeje u nás, tudíž budete mít jistotu, že získáte iPhone 6s nebo 6s Plus mezi prvními.

O2 se na svých stránkách zmiňuje, že bude nabízet iPhone 6s ve všech představených barevných variantách, což sice nic neprozrazuje, ale může zde být jakýsi náznak, že se dočkáme Rose Gold. Operátor ještě slibuje, že u nich si zakoupíte nový iPhone se zárukou nejnižší ceny.

Zajímavostí ale je, že O2 Guru v komentářích na Facebooku vlastně prozradil, kdy k nám iPhone dorazí. V první vlně se začnou telefony prodávat hned v pátek 18. září, což je týden a dva dny po zítřejším představení. O2 Guru uvedl, že iPhone k nám dorazí „v řádu několika týdnů,“ což jasně naznačuje, že se jej v ČR opět dočkáme až v říjnu, konkrétně v pátek 23. října po vzoru minulého roku. Na Slovensko dorazí o týden později, tedy v pátek 30. října. Je tedy jasné, že ve druhé vlně se nových iPhonů opět nedočkáme a jakmile jsme jednou sklouzli do třetí vlny, už těžko se z ní dostaneme zpět.

Už 9. září představí Apple novinku, na kterou se spolu se všemi jablíčkáři moc těšíme :)Registrujte se už dnes, získáte možnost objednat si nový iPhone mezi prvními v ČR.➡ od.o2.cz/BudtePrvni

Posted by O2 CZ on 7. září 2015

iPhone 6s O2

*zdroj: Facebook, O2

Dnes nejčtenější

.