Zavřít reklamu

Pikachu iconNa vlnách popularity hry Pokémon GO se chtějí svézt asi všichni. Některé kroky nebo příspěvky jsou vtipné, jiné zase užitečné. Například včera americký operátor T-mobile oznámil, že k paušálu bude dávat mobilní internet, u kterého se nebude spotřebovávat FUP, když budete Pokémon GO hrát. Český T-mobile krátce na to zareagoval podobným, i když trochu menším dárkem – Pokémon GO za celý tento víkend (dnes a zítra) nespotřebuje ani megabajt dat. To české O2 samozřejmě nemohlo jen tak nechat, a tak přichází s vlastní akcí. Rozdává totiž 250MB mobilních dat každému, kdo použije speciální kódy.

O2 rozdává data navíc na sbírání Pokémonů, ale logicky je můžete použít vlastně na cokoli. Jediné, co stačí udělat, je zkopírovat (opsat) níže uvedené kódy do pole na stránce www.datomat.cz a k tomu přihodit své telefonní číslo. Data se vám okamžitě přičtou a jsou platná do konce aktuálního zúčtovacího období v případě zákazníků s tarifem nebo do obnovení stávajícího datového balíčku na předplacené kartě. Podmínkou je mít u O2 tarif nebo předplacenou kartu a k tomu mít aktivovaný mobilní internet. Kódy ale bohužel nefunguje pro zákazníky O2 Family.

Další kódy najdete pod víčky lahví Coca-Coly, o čemž si můžete více přešíst v článku: O2 vám od července po vyčerpaní dat mobilní internet nezpomalí, ale rovnou zastaví.

Kódy:

pikapika
pokemoni
lovecdat
berudata
cocacola

Dnes nejčtenější

.