Zavřít reklamu

Apple TV 2014
O víkendu nás 9to5mac informoval, že nová Apple TV 4 bude stát pod $200 dolarů, ale s přesnou cenou nepřišel. Dnes ale John Paczkowski z Buzzfeed odhalil, že nová Apple TV bude stát přesně $149 (3600 Kč), což je více než Apple TV 2 a 3, které stály v době zahájení prodeje $99, ale méně než úplně první Apple TV, která stála $299 (7200 Kč). Apple by měl starou Apple TV 3 stále nabízet, ale cena by měla klesnout na $69.

Cena by se měla zvednou především díky vylepšenému hardwaru a novým funkcím, které společně s dotykovým ovladačem nabídnou nové možnosti. Apple TV 4 by měla nabídnout plnohodnotný App Store, Siri a funkci vyhledávání z iOS 9. Jeremy Horwitz však poznamenal, že nová generace nenabídne rozšířené vyhledávání, které funguje tak, že zadáte slovo a Apple TV vám jej vyhledá všude, tedy v Apple Music, iTunes Store, Netflixu apod. Tuto funkci by však měl Apple přidal společně s dalším větším updatem softwaru.

Apple TV 4 bude založená především na ovládání hlasových příkazů pomocí Siri z iOS 9. Nabídnout by měla také zcela nové ovládání přes Bluetooth, které by mělo být založené na speciálním ovladači jako u Wii U. Nový Apple TV by však měla nahlédnout i do hráčského světa a to díky plnohodnotnému App Storu a novému výkonnějšímu hardwaru. Jejího představení se máme dočkat už příští týden po boku iPhone 6s a 6s Plus. Prodávat se začne v říjnu.

Apple TV

 

Dnes nejčtenější

.