Zavřít reklamu

great-sound-wrapedFirma Scosche se nám již na několika zajímavých kouscích příslušenství předvedla, takže teď, když přichází s Bluetooth reproduktorem, nemáme důvod jim nevěřit. Jedná se o reproduktor BoomBottle+, který už podle vzhledu vypadá, že něco vydrží. A skutečně, jedná se o reproduktor, který si můžete vzít třeba na vodu nebo klidně na obyčejnou procházku do lesa. Vděčíme za to velké baterii a především odolnosti vůči prachu a vodě. Apple Music nebo vybrané podcasty jen čekají na to, až si je poslechnete. Proč k tomu nevyužít právě BoomBottle+?

Design a především velikost reproduktoru je například srovnatelná s lahví na pití na kolo, takže si můžete klidně BoomBottle+ umístit do držáku pití na vašem kole a hurá do přírody. Nemusíte tak používat sluchátka, která vás sluchově omezují a především na kole to pak může být velký problém. Repráček BoomBottle+ se pyšní certifikací IP67, což ve zkratce znamená odolnost proti prachu a vodě, až do jednoho metru. Už na pohled je vidět, že reproduktor je masivní a téměř celý je z ochranného materiálu, což značí, že tenhle kousek se jen tak nerozbije.

img_btbp_3up-1000_1_5 (kopie)

Reproduktor BoomBottle+ vydrží zhruba patnáct hodin přehrávat hudbu nebo libovolné zvukové soubory. Baterie o kapacitě 6.000mAh vám dovolí kdykoliv připojit svůj telefon pomocí USB kabelu a můžete ho nabíjet prostřednictvím reproduktoru. Kapacita baterie není nijak obrovská, takže nabíjení tabletu nebo telefonu bude spíše v krajní nouzi. BoomBottle+ se prodává ve zlaté, černé a sportovní modré barvě. Cena je dle mého názoru nadsazená, ale v posledních letech se tyto, lehce absurdní ceny u Bluetooth reproduktorů vyskytují. BoomBottle+ stojí 180 dolarů, což při současném kurzu činí téměř 5 000 Kč. Pokud se často pohybujete v lese nebo nějakém podobném prostranství, tak se vám zřejmě podobný reproduktor do terénu bude hodit. BoomBottle+ zaujme především celkem pěkným designem a užitečností v terénu, vodotěsností a prachuodolností nebo takovou maličkostí, jako je možnost umístění do držáku na pití.

btbpsbl-downhill

 

Dnes nejčtenější

.