Zavřít reklamu

icon 438619_largerPomalu nám končí léto, ale i přes tuto skutečnost máme sluníčka poměrně dostatek, takže rozhodně neseďte doma, ale vyražte ven s přáteli či rodinou načerpat energii na podzim, který nás brzy čeká. V těchto chvílích je důležité mít u sebe iPhone či iPad a zachytit tyto jedinečné okamžiky. Pokud rádi fotíte a užíváte si editaci každého snímku, tak pro vás máme 7 fotoeditorů, jejichž stáhnutí byste měli rozhodně zvážit.

 

Moldiv
Moldiv je užitečnou aplikací, která vám umožní hromadně editovat vaše snímky a vytvářet tak překrásné koláže (až devět různých fotografií). Aplikace vám nabízí velké množství pěkných rámečků, profesionálních editačních funkcí, 50 skvělých efektů a různých dekorací jako nápisy a známky.

  • Cena: Zdarma
    Stáhnout: Moldiv

Výstřižek

Adobe Photoshop
Adobe Photoshop vám přináší do editace vašich fotografií zábavu, rychlost a především jednoduchost. Aplikace nabízí i možnost automatických oprav a vylepšení snímků (kontrast, expozici a vyvážení bílé). Adobe obsahuje funkce jako oříznutí, převrácení, odstranění červených/zvířecích očí, nespočet filtrů a rámečků, podporu formátu RAW a mnoho dalších nezbytných editačních funkcí.

Výstřižek

Magisto
Magisto je skvělou aplikací, která vám umožní upravovat fotografie i videa a poté je sdílet s vaší rodinou a přáteli. S Magisto můžete snadno a rychle proměnit vaše snímky a videa na krásné filmy, které můžete doplnit vámi zvolenou hudbou a efekty.

Výstřižek

Cream & Sugar
A máme tu něco pro dámy, aplikace Cream & Sugar byla vytvořena především pro ně. Pokud se rády a často fotíte se svými přáteli nebo potřebujete patřičně zdokumentovat ten nový outfit, který jste si zakoupily, tak je tato aplikace pro vás to pravé. Cream & Sugar vám nabízí možnost editace snímků s funkcemi a doplňky jako lemování, nálepky, známky, filtry, pozadí, fonty a dalšími nezbytnostmi. Kreativitě se v této aplikaci meze nekladou.

Výstřižek

Repix
Repix je mnohem víc než pouhý fotoeditor, je to kreativní pomůcka, která vám umožní proměnit obyčejné snímky na umělecká díla. Použití této aplikace nemůže být jednodušší – všechny nástroje jsou okamžitě přístupné vašim prstům. Využijte všechny editační funkce jako např. různé efekty, filtry, intuitivní oříznutí, rámečky, lemy a vytěžte z vaší fotografie co nejvíc. Repix poskytne vylepšení vašim snímkům během okamžiku.

  • Cena: Zdarma
    Stáhnout: Repix

Výstřižek

Snapseed
Tato aplikace přináší do vašich mobilních zařízení výkonnost a preciznost profesionálních fotoeditorů. Snapseed vám umožní za pomocí dotyku prstu vyretušovat a zdokonalit vaše fotografie. Zvýrazněte detaily, ořízněte vybranou oblast na snímku, seřiďte jas, saturaci, kontrast, aplikujte efekty či odstraňte z fotografie nežádoucí předměty.

k

Sense Cam
Vylepšete si svůj přirozený cit pro kompozici fotografií a vytvářejte díky této aplikaci mnohem lepší snímky. Aplikace Sense Cam obsahuje průvodce kompozicí, dále indikátor správného náklonu, funkce pro vytvoření symetrického portrétu a mnoho dalších velmi užitečných funkcí.

  • Původní cena: $1,99
    Stáhnout: Sense Cam
dd

Čtěte také: 7 aplikací pro Apple Watch, které stojí za to!

apps rebound_-_grass_shot

Dnes nejčtenější

.