Zavřít reklamu

Prince Harvey SoHoPočítače Mac sú medzi hudobníkmi veľmi obľúbené. Svoje o tom vie aj rapper Prince Harvey z Brooklynu, ktorému jeho prvý notebook ukradli a druhý počítač mu pre zmenu prestal fungovať. Jeho finančná situácia mu nedovoľovala zaobstarať si nový počítač len tak z miesta a práve preto prišiel s jedinečným plánom. Vytvoril vôbec prvý album, ktorý bol nahraný priamo v obchode Apple Store. Presnejšie ho nahrával v predajni SoHo, ktorá patrí medzi jedny z najznámejších.

Rapper nahrával svoj album počas uplynulých štyroch mesiacov priamo vo vnútri obchodu a pracoval tu so všetkým potrebným, aby dotiahol svoj album do vytúženého konca. Vyhliadol si preto jeden z iMacov, pred ktorým začal rapovať, hmmkať a vytváral podmazy pre svoje skladby. Toto neobvyklé chovanie si zamestnanci obchodu všimli, ale vyšli rapperovi v ústrety a nielen, že sa s ním spriatelili, ale zároveň mu poradili, ako čo najlepšie skladovať svoje dielo. Mimo iného ich skladoval v Koši. Znie to celkom zaujímavo, ale práve Kôš je jediným miestom, ktoré ostáva bez povšimnutia pri procese čistenia pamäte u vystavených modelov. Mal samozrejme aj ďalšie možnosti, ako napríklad uložiť si veci na svoje USB alebo poslať na e-mail.

Nakoniec, keď už bol dokončený posledný tón, nastal čas na pomenovanie projektu. A pretože bolo treba nejak vyzdvihnúť, že album nebol nahraný iba tak v nejakom nahrávacom štúdiu, dal mu názov PHATASS. Čo je skratka pre Prince Harvey At The Apple Store Soho.

Prince Harvey Apple Store Phatass

*Zdroj: Cult of Mac

Dnes nejčtenější

.