Zavřít reklamu

Branch MacBookMacBook je síce zaujímavý počítač, ale má len jeden konektor a preto je celkom problém k nemu pripojiť akékoľvek príslušenstvo, nech už ide o tlačiareň alebo o prácu s externým diskom v momente, kedy svoj MacBook nabíjate. Práve tieto problémy sa snaží vyriešiť najnovšia dokovacia stanica z Kickstarteru, ktorá navyše nezaberá veľa priestoru a ešte aj pasuje k notebooku ako takému.

Samotný dock je totiž minimalistický a rozšíri konektivitu MacBooku z jedného na štyri konektory. Tie zahŕňajú jeden USB-C konektor, dvojicu USB 3.0 portov a nakoniec jeden Mini DisplayPort konektor, vďaka ktorému je možné pripojiť externý 4K displej k MacBooku. Ten je zároveň novinkou, pôvodne sa totiž mal na docku nachádzať HDMI konektor. Tvorcovia zároveň oznámili, že k dispozícii budú tri rôzne farebné verzie, ktoré svojou farbou odpovedajú farbe MacBooku a navyše s ním ladia po stránke materiálov, keďže dockovacia stanica je z hliníku.

Samozrejmosťou sú ceny, ktoré konkurujú cenám oficiálnych konektorov. Cez Kickstarter je možné objednať si konektor za 59 alebo 69 dolárov, prípadne je možné si objednať rozšírený model so vstavaným 64GB úložiskom za cenu 120 dolárov cez Kickstarter. Základný model bude dostupný už budúci mesiac, 64GB model potom v auguste/srpnu.

Branch MacBook

Branch MacBook

Dnes nejčtenější

.