Zavřít reklamu

WWDC 2015Každý rok Apple pravidelně zdobí Moscone West v San Franciscu kvůli Worldwide Developers Conference (WWDC). Letos tomu není jinak a kalifornská společnost nenechal nic náhodě, jelikož s přípravami začala už v úterý a dokončí je pravděpodobně až někdy o víkendu. Už nyní je ale příprava v pokročilém stádiu a dopravují se jen některé méně viditelné detaily.

Včera večer našeho času Apple dokončil zavěšování dvojice obřích log na předních stranách budovy. Musíme uznat, že logo na budově vypadá sice jednoduše, ale kvalitně a zajímavě. Stejně tak Apple pracuje i na vnitřku Moscone West. Dostávají se k nám první fotografie velkých plakátů „The epicenter of change,“ které už známe ze samotné pozvánky na WWDC.

Prozatím se však vyvěšují pouze plakáty, které nám neprozrazují nic o OS X 10.11 nebo iOS 9. Právě minulý rok se objevily první zmínky o Yosemite v pátek před pondělní konferencí a prozradily nám nejenom název nového systému, ale částečně i vzhled. Apple ale budovu uvnitř nakonec vyzdobí i plakáty nových systému, které nám prozradí zase o něco více ještě před samotným zahájením konference. Určitě by se mělo objevit samotné jméno nového OS X. Mělo by jít o jedno z následujících: Redwood, Big Sur, Pacific, Diablo, Miramar, El Cap, Monterey a Sierra. Právě tato jména má Apple zaregistrovaná, ale může se samozřejmě stát, že Apple zvolil úplně jiné.

Plakáty s iOS 9 nám bohužel přiliš informací většinou neprozradí. Můžeme zjistit náznak pozměněného designu nebo některé klíčové novinky, ale to je maximum, co z plakátu budeme moci vytěžit.

Bannery by se měli objevit během dnešního dne. Jakmile je Apple vyvěsí, budeme vás vzápětí informovat.

applelogos2-800x486
applelogos1-800x600

mosconebanner2-800x468
mosconebanner1-800x529

*zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.