Zavřít reklamu

iPhone 5c Touch ID
Tak a jeto. Server 9to5Mac nám zkazil všechnu radost, jelikož vyvrátil zprávy o tom, že by Apple omylem zveřejnil iPhone 6c s TouchID. My jsme o uniklém iPhonu informovali jako o iPhonu 5c s Touch ID a to z toho důvodu, že opravdu tak vypadal, ale ve finále by se nejspíše značil jako iPhone 6c. Zdroje serveru však tvrdí, že na fotografii se nejedná o iPhone 6c s Touch ID, ale jen že si Apple jako ovykle hrál ve Photoshopu (Aperture), ale tentorkát to prostě trochu přehnal. a chtěl udělat své zařízení hezčí. Nyní už ale Apple chybu opravil, a tak na oficiálních stránkách, kde se iPhone s TouchID původně objevil, už teď nalezneme běžný iPhone 5c.

V poslední době se sice objevilo několik úniků šasi potenciálního iPhonu 6c, který by Apple ve finále rozhodně nabízel s Touch ID, avšak mnoho zdrojů informaci vyvrátilo, včetně známého a důvěrného analytika Ming-Chi Kuo. Ten totiž řekl, že žádný iPhone 6c letos očekávat nemáme a případně by jej Apple mohl představit až příští rok.

Zdroje blízké 9to5Mac také informovali, že Apple nepředstaví nadcházející iPhone 6s a 6s Plus už v sprnu, ale tradičně až v září. Zpráva zklame určitě nejednoho zákazníka, který se těší na iPhone 6s nebo 6s Plus a čím dříve dorazí, tím lépe. Naproti tomu ale Ming-Chi Kuo tvrdí, že kalifornská společnost nové iPhony doopravdy představí už v sprnu, prodávat se však začnou až v září. Tak a teď kde je pravda a které zdroje jsou spolehlivější?

iPhone 5c Touch ID

*zdroj: 9to5Mac

Dnes nejčtenější

.