Zavřít reklamu

iPhone 6c iconServer 9to5mac patrí medzi najdôveryhodnejšie zahraničné portály, pokiaľ ide o úniky informácií o pripravovaných produktov. Portál práve v týchto minútach uverejnil novú správu, podľa ktorej plánuje spoločnosť Apple organizovať svoj prvý budúcoročný event už v marci/březnu 2016, pričom na tomto evente by mala spoločnosť predstaviť druhú generáciu hodiniek Apple Watch a taktiež je možné, že dôjde k predstaveniu 4-palcového telefónu označeného ako iPhone 6c. Narozdiel od hodiniek, ktoré sa na evente objavia s vysokou pravdepodobnosťou, je však dátum predstavenia nového 4-palcového iPhonu diskutabilná. Zdroje však potvrdili, že spoločnosť na telefóne naozaj pracuje a dočkáme sa ho budúci rok, pričom pôjde o zariadenie určené práve pre ľudí, ktorým vyhovuje menší displej, ale preferovali by novší hardvér.

Telefón by tak Applu zabezpečil príjmy u ďalšej kategórie užívateľov, do ktorej spadám aj ja, nakoľko mi u mobilného telefónu vyhovujú menšie rozmery a ani novším iPhonom som neprišiel veľmi na chuť a skôr by som na ne prešiel kvôli výdrži batérie a pracovným dôvodom (aj keď sa mi funkcia 3D Touch naozaj páči). Prístroj by mal podľa všetkého disponovať hardvérom, ktorý sa bude pohybovať niekde medzi iPhonom 6s a iPhonom 5s. Po stránke dizajnu a fotoaparátu by malo ísť o prístroj, ktorý sme videli v roku 2013, ale jeho srdcom má byť výkonný procesor Apple A9 z najnovšieho iPhonu.

Spoločnosť by mala zároveň v marci/březnu 2016 predstaviť druhú generáciu hodiniek Apple Watch, ktorá má disponovať niekoľkými novinkami, vrátane FaceTime kamery a nových snímačov. Zároveň by mali hodinky disponovať novými softvérovými funkciami, ktoré sa mali objaviť pôvodne vo watchOS 2. Napokon sa špekuluje, že hodinky sa môžu dočkať dlhšej výdrže batérie, keďže by nemali byť tenšie, ale skôr by mali obsahovať tenšie komponenty kvôli väčšej batérii. (Snáď sa niečo také stane aj pri iPhone). Napokon, zdroje pre 9to5mac uviedli, že hodinky Apple Watch 2 sa začnú predávať v apríli/dubnu.

iPhone 6c 6s 6s Plus

*Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.