Zavřít reklamu

Server iphonesoft.fr představil v závěru roku vlastní vizi toho, jak by měl vypadat iPhone 6, kterého se již v příštím roce dočkáme. Kromě další generace klasického iPhone pak pravděpodobně přinese Apple také iPhone 6c. Již nyní se spekuluje nad tím, jaké označení obě novinky ponesou, zda Apple nepřejmenuje iPhone jako iPhone Air. To je však prozatím ve hvězdách a dříve než s oficiálním představením novinek se to stejně se stoprocentní jistotou nedozvíme. Již nyní se však můžeme podívat na dvojici konceptů, které jsou dle mého osobního názoru skutečně povedené.

Podle iphonesoft by měl nabídnout iPhone 6 nabídnout 4,5″ displej s ultratenkými hranami a speciální antireflexní vrstvou. Fotit budeme pomocí 20 megapixelového fotoaparátu s duálním LED bleskem a stabilizátorem. Dočkáme se také vylepšeného, většího Touch ID tlačítka a nových funkcí souvisejících s iOS 8. iPhone 6c by pak podle serveru iphonesoft měl nabídnout stejné vlastnosti jako iPhone 6, ovšem s nižším výkonem a 13″ megapixelovým fotoaparátem.

Zatím co specifikace, které server uvádí jsou poměrně nepravděpodobné, design je skutečně povedený a pokud by iPhone 6 vypadal stejně jako tento koncept, jistě by nikoho neurazil.

iphone-6-iphonesoft-isoft-concept-1
iphone-6-iphonesoft-isoft-concept-2
iphone-6c-iphonesoft-isoft-concept

 

*Zdroj: iphonesoft.fr

Dnes nejčtenější

.