Zavřít reklamu

apple logo red
Apple dnes informoval své zaměstnance, že uvádí na trh zcela nový dobrovolnický program, který začíná od dnešního dne. Cílem programu je pomáhat místním komunitám. Program nese název Apple Global Volunteer Program a zatím co nyní startuje v USA, Austrálii a Irsku, postupně by se měl dostat do celého světa. Program je k dispozici pro firemní zaměstnance a zaměstnance v rámci Apple Store prodejen.

Apple již v současné době má program Gift, který od svého uvedení v roce 2011 daroval na charitu a neziskové organizace po celém světě přes 78 milionů amerických dolarů. Nyní mají zaměstnanci nejen v USA nový způsob, jak pomáhat v městech, kde vyrostli a v místech, které je formovaly. Apple Global Volunteer Program usnadňuje zaměstnancům najít aktivity do kterých se mohou zapojit a kde mohou pomoci. Zaměstnanci budou za tento program odměněni a samozřejmě Apple pokračuje také v Gift programu, který znamená, že Apple daruje na charitu stejnou částku jako zaměstnanci.

To znamená, že pokud se zaměstnanec rozhodne darovat na charitu 100 nebo 10 000$, Apple daruje na charitu stejnou částku. Tento program zavedl krátce po svém jmenování do funkce CEO Tim Cook a setkal se s pozitivním ohlasem nejen u zaměstnanců, ale zejména u akcionářů.

screenshot-2015-03-16-15-49-04

Dnes nejčtenější

.