Zavřít reklamu

Google-SearchGoogle v týchto dňoch oznámil veľa očakávanú aplikáciu Google Calendar pre iPhone, ktorá je teraz k dispozícii na App Store. Aplikácia je v podstate iPhone verzia samostatnej aplikácie Kalendár, ktorá bola predtým k dispozícii iba pre zariadenia s Androidom. Google prvýkrát predstavil najnovšiu verziu svojho kalendára pri vydaní Android 5.0 Lollipop koncom minulého roka.

Aplikácia Kalendár od Google pre iPhone funguje s iCloud kalendárom a tiež spolupracuje s Gmailom a taktiež automaticky zosynchronizuje udalosti z e-mailov do položky kalendára. Tu je prehľad o funkciách, ktoré odsahuje najnovšia aplikácie pre iPhone od Google:

● Nový plánovač – môžete vidieť svoj rozvrh spoločne s fotografiami a mapami z miest, kam sa chystáte.
● Udalosti zo služby Gmail – číslo letu, hotel, koncert, rezervácie reštaurácií a ďalšie udalosti sú automaticky pridané do tohto kalendára.
● Pomáha zaplniť Váš kalendár – pomocou novej aplikácie môžete rýchlo vytvárať nové položky s chytrými návrhmi na tituly udalostí, miest a ľudí.
● Rôzne spôsoby ako zobraziť Váš kalendár – pomocou novej aplikácie môžete prepínať medzi rôznymi zobrazeniami ako napríklad na jeden deň,týždeň , mesiac alebo rok aby získali prehľad o tom čo všetko Vás čaká.

Aplikácia sa okrem iného vyznačuje aj príjemným farebným flat dizajnom, ktorý určite nikoho neurazí. V celom kalendári máte pekný prehľad o všetkých Vašich udalostiach. Google Kalendár sa tak plynule pripojil k ekosystému aplikácií Google, ktoré sú už teraz dostupné pre systém iOS.

Snímka obrazovky 2015-03-11 o 16.06.06

*Zdroj: 9to5mac.com

Dnes nejčtenější

.