Zavřít reklamu

AppleLogoGoldSpolečnost Apple začala nabízet v Praze čtveřici nových pracovních pozicí. Není to zdaleka poprvé, kdy hledá Apple nové zaměstnance v Praze nebo v ČR. Tentokrát má zájem o trojici hardwarových vývojářů a jednoho B2B obchodníka. Apple si je dobře vědom vysokého finančního ohodnocení a pozice ve společnosti s velkou perspektivou a proto má přísné požadavky. Apple hledá mezi hardwarovými vývojáři jednoho, který se bude podílet na vývoji nové generace vstupních zařízení a senzorů a připojí se k místnímu týmu, který vyvíjí zařízení, které slouží pro komunikaci mezi uživatelem a hardwarem.

Na tuto pozici však Apple očekává minimálně čtyři roky praxe ve stejném oboru. Další pozice se týká testování, ovšem nejen že budete testovat, ale musíte zvládat i vytváření samotných testů, jejich analyzování a vyhodnocení zpětné vazby. Musíte však mít zkušenosti z multiplatformního programování. Další inženýr pak musí zvládat C/C++, Bash, Pathon a Perl a bude se podílet na frameworku pro modelování simulací na hardwaru.

Největší požadavky jsou pak kladeny na pozici obchodníka, tedy konkrétně business to business (B2B) obchodníka, který musí mít alespoň pět let zkušeností s B2B obchodem v oblasti technologií na mezinárodní úrovni. Pokud splňujete požadavky Applu, pak se hlaste přímo zde.

jobs

Dnes nejčtenější

.