Zavřít reklamu

Máte cit pro nadčasový design a jste přesvědčeni o tom, že vaše vize by mohly být pro Apple přínosem? Pak by vás mohly následující řádky vcelku zaujmout. Apple totiž hledá nové průmyslové designéry, v jejichž čele stojí sám Jony Ive. 

Pracovní nabídky na tuto pozici se objevily už 17. července, přičemž platí až do 10. září letošního roku. Mezi hlavní požadavky na nového designéra patří ukázka kvalitního portfolia, ze kterého je jasně poznat jeho chápání a postoj k tomu, jak produkt vyrobit, dále vášeň pro zkoumání využitelnosti nových materiálů a chuť odhalit vše ohledně toho, jak mají věci správně fungovat. Zvládat by měl ale i 3D grafiku, do které bude své nápady promítat a vedení Applu je v budoucnu snad i představovat. Jen při splnění těchto předpokladů může designér skutečně vstoupit do týmu, který tvoří ze svých nápadů hmotné produkty a jejich proces vývoje řídit. 

Designér, kterého Apple nyní hledá, by měl podle všeho nastoupit přímo do takzvané Industrial Desing Group sídlící v Cupertinu. Jedná se o vývojový tým asi dvaceti designérů, které vede právě Jony Ive. Právě této skupině se rodí pod rukama valná většina ikonických produktů od Applu z let minulých i z nynějška. Šťastlivec, který pozici získá, se tak na produktech Applu podepíše prakticky okamžitě. 

Přichystá pro nás designový tým Applu i takovýto Mac?:

Nabídky práce na zajímavé pozice v Applu nejsou rozhodně ničím výjimečným. Není tomu totiž tak dávno, co jsme vás informovali například o náboru zaměstnanců, kteří by měli dle všeho pracovat na vylepšování umělé asistentky Siri. Právě ta totiž za konkurencí nepěkně pokulhává, což si Apple uvědomuje a snaží se jí vylepšit. Krom toho jsme se díky nedávné soudní tahanici bývalého zaměstnance Applu s jablečnou společností kvůli ukradení tajných informací k projektu Titan dozvěděli i to, že cupertinský gigant stále nabírá zaměstnance na práce na autonomním systému. Je dokonce možné, že plán vytvořit své vlastní auto tak úplně neodpískal, jen však není tento projekt přímo na pořadu dne.

Pokud byste tedy měli o tuto pozici zájem, mrkněte na tento odkaz. Třeba se na vás usměje štěstí a iPhony v následujících letech budou mít v designu zanesenou i českou či slovenskou stopu. 

apple-employee-fb

Dnes nejčtenější

.