Zavřít reklamu

Recenze MacBook AirApple práve na svojej keynote predstavil nové Macbooky Air s 12 palcovým Retina displejom. Tomtuto zariadeniu bola venovaná veľká časť prezentácie zameranej práve na tieto notebooky. Avšak našťastie Apple nezabudol ani na klasické MacBooky, ktoré sa dočkali taktiež miernych zmien.

Apple do nich totiž usadil úplne nové procesory i5 a i7 od amerického výrobcu Intel. Tieto čipsety sú už piatoiú generáciou tejto veleúspešnej rady. Sú rýchlejšie a zároveň aj menej energeticky náročné ako ich predchodcovia, ktorí sa nachádzaj predávať už dnes za nezmenené ceny.  ich predový MacBook Pro, ktorý po novom disponuje ko tomu bolo doteraz. kyú v aktuáne predávaných MacBookoch.

Okrem toho sa vylepšenia dočkala aj ich interná pamäť, ktorá je teraz až dvakrát rýchlejšia ako v predchádzajúcich generáciách. Po novom tak nové MacBooky vydržia na jedno nabitie až 10 hodín, čo je o hodinu dlhšie ako tomu bolo doteraz. Aktualizované zariadenia budú dostupne s Thunderbolt 2 konektorom pre rýchlejší prenos dát. Najväčšieho vylepšienia sa však dočkal 13 palcový MacBook Pro, ktorý po novom disponuje úplne prerobeným Trackadom s technológiou Force Touch, ktorá sa nachádza aj v nových MacBookoch Air s Retina displejom a taktiež v hodinkách Apple Watch. Všetky tieto MacBooky sa začnú predávať už dnes za nezmenené ceny.

f1425922779

Dnes nejčtenější

.