Zavřít reklamu

LG UrbaneSpolečnost LG Electronics dnes představila první celokovové luxusní hodinky s operačním systémem Android Wear, které nesou název LG Watch Urbane. Název značí, že se jedná o hodinky designované pro lidi žijící ve městě, kteří se pohybují mezi svými obchodními partnery, přáteli a dalšími lidmi, které chtějí zaujmout, ale přitom mají rádi technologie a využití. Hodinky vypadají skvěle k formálnímu i méně formálnímu oblečení a musím uznat, že se mě osobně jako jedny z mála smartwatch skutečně líbí.

LG Watch Urbane jdou ve stopách LG G Watrch R, které jsou prvními hodinkami s kruhovým OLED (P-OLED) displejem a na trh se dostaly v říjnu 2014. Zatímco LG G Watdch R jsou navrženy pro uživatele s aktivním životním stylem, Urbane jsou více formální a díky tenčímu profilu jsou ideální pro muže i ženy a připomínají luxusní hodinky. LG kombinuje klasický design a inovativní funkce pro pohodlný život.

LG Watch Urbane jsou vyrobeny na základě stejného kruhového 1,3″ velkého P-OLED displeje, který používají LG G Watch R, ale mají užší rámeček, díky čemuž vznikají uhlazenější linie. Jeedná se o ideální módní doplněk, jehož tělo je vyrobeno z nerezové oceli a jsou k dispozici v barvě leštěného stříbra nebo zlata doplněna o kožené řemínky, které jsou měnitelné. Samozřejmostí je dotykové uživatelské rozhraní kompatibilní se všemi telefony se systémem Android 4.3 a výším. Samozřejmostí je senzor tepové frekvence a další vychytávky z LG Watch R. Informace o cenách a dostupnosti budou upřesněny, stejně jako výdrž hodinek.

■ Chipset: 1.2GHz Qualcomm® Snapdragon™ 400
■Ÿ Operating System: Android Wear™
■Ÿ Display: 1.3-inch P-OLED Display (320 x 320, 245ppi)
■Ÿ Size: 45.5 x 52.2 x 10.9mm
■Ÿ Memory: 4GB eMMC/ 512MB LPDDR2
■Ÿ Battery: 410mAh
■Ÿ Sensors: 9-Axis (Gyro / Accelerometer / Compass) / Barometer /
PPG (Heart Rate Sensor)
Ÿ■ Colors: Gold / Silver
■Ÿ Other: Dust and Water Resistant (IP67)

LG-Watch-Urbane
LG-Watch-Urbane-2
LG-Watch-Urbane-3
LG-Watch-Urbane-4

Dnes nejčtenější

.