Zavřít reklamu

WallpaperSehnat kvalitní pozadí na pracovní plochu je celkem problém i když jsou jich na světě miliony, žádné nikdy není podle vašich představ. Když k tomu navíc připočítáte fakt, že máte Retina iMac a k němu připojený další displej, jedná se o problém, který je téměř neřešitelný. Pokud máte kombinaci více displejů nebo například MacBooku a displeje a používáte nějaký podstavec, pak s největší pravděpodobností pochází od společnosti Twelve South.

Toho jsou si vědomi také v Twelve South a tak se rozhodli, že budou přinášet jedinečná pozadí pracovní plochy pro nejrůznější kombinace více displejů. Pro začátek je zde k dispozici čtveřice pozadí s tím, že si můžete vždy vybrat zda danou fotografii stahujete pro levou nebo pravou stranu (dle umístění vašich displejů) a samozřejmě si taktéž můžete zvolit počítač nebo displej, pro který je konkrétní pozadí určeno.

Na výběr máte mezi 11″ MacBookem, 13″ MacBookem, 15″ MAcBookem, 21,5″ iMacem, 24″ Apple Displejem, 27″ iMacem a Apple Displejem a iMacem s Retina displejem s tím, že si vždy můžete zvolit, zda stahujete pravou nebo levou část pozadí. Výsledek pak vypadá skutečně jedinečně a když si k tomu připočítáte, že jsou pozadí samozřejmě zdarma, nezbývá než stahovat. Pozadí pro více displejů je zde jen a jen pro vás.

Dnes nejčtenější

.