Zavřít reklamu

App Store icon V nasledujúcom článku Vám prinášame opäť zopár aplikácií, ktorých vývojári sa rozhodli, že ich na určitý čas ponúknu úplne zadarmo. Ako to v prípade takýchto aplikácií býva nevieme presnú dobu trvania tejto akcie preto sa môže stať, že aplikácie budú opäť platené za hodinu, deň či týždeň. Už v druhom vydaní tohto články pre tento týždeň sa pozrieme na aplikácie, ktoré sú určené na bezpečnosť či zdravie. Najväčšia zľava sa týka 3. aplikácie.

iSafe
S touto užitočnou aplikáciou si budete môcť vo svojom iPhone uschovávať dokumenty bez toho aby ste sa museli báť, že ich niekto zneužije. Ak budete mať stiahnutú túto aplikáciu nebudete si musieť neustále odomykať Váš iPhone.

  • Pôvodná cena: 4,99$
isafe

MedPlus
Ďalšia užitočná aplikácia určená najmä pre ľudí, ktorých zaujíma ich aktuálny zdravotný stav. Celá aplikácia vychádza z podobnej myslšienky ako aplikácia Health od Apple.

  • Pôvodná cena: 1,99$
medplus

StudioFlow
Najväčšia zľava sa dnes týka aplikácie určenej na tvorbu akejsi prehľadnej fotoknižnice. Vďaka tejto aplikácii si budete môcť svoje fotografie ukladať do rôznych priečinkov podľa Vašej potreby.

  • Pôvodná cena: 49,99$
studioflow

WorthIt
Aplikácia určená pre ľudí, ktorí sem tam zabudnú čo vlastne potrebovali. Vďaka tejto jednoduchej aplikácii budete navádzaní presne ku stratenej myšlienke. Avšak určite Vám nepomôže vspomenúť si na všetko.

  • Pôvodná cena: 1,99$
worthit

Dnes nejčtenější

.