Zavřít reklamu

App Store icon V dnešnom článku Vám opäť prinášame zopár aplikácií, ktorých vývojári sa rozhodli, že ich na určitý čas ponúknu úplne zadarmo. Ako to v prípade takýchto aplikácií býva nevieme presnú dobu trvania tejto akcie preto sa môže stať, že aplikácie budú opäť platené za hodinu, deň či týždeň. Už v druhom vydaní tohto článku pre tento týždeň sa pozrieme na aplikácie, ktorých funkcie sú skutočne rôznorodé. Niektoré z týchto dnešných aplikácií sú skutočne zaujímavé a taktiež ponúkajú zaujímavé funkcie.

Aura

Jedná sa o fotoaplikáciu, ktorá slúži na upravovanie fotiek pomocou rôznych profesionálnych filtrov a taktiež na ich zdielanie s ostatnými používateľmi. Na fotografie taktiež môžete vkladať ľubovolný text.

  • Pôvodná cena: 1,99$
aura

Joggin‘ Safe

Aplikácia, ktorá má rovnaké fonkcie ako Runtastic či Runkeeper. Avšak pomocou tejto aplikácie budete mať najprehľadnejšie zobrazené všetky Vaše aktuálne bežecké dáta.

  • Pôvodná cena: 0,99$
joggin-safe

Pro Photo Camera

Ďalšia fotoaplikácia v našom dnešnom zozname prináša používateľovi veľmi profesionálne možnosti na zachytávanie a upravovanie fotografií. Môžete si pohodlhne nastaviť zoom, zaostrovanie, ISO, vyváženie bielej a mnoho ďalších funkcií.

  • Pôvodná cena: 0,99$
pro-photo-camera

Air Transfer+

Aplikácia, ktorá slúži na sharovanie Vašich dokumentov medzi všetky vaše zariadenia. Jednoducho stačí ak si túto aplikáciu nainšalujete do Macu a iPhone a všetky dokumenty, ktoré si vyberiete sa Vám automaticky prenesú.

  • Pôvodná cena: 1,99$
air-transfer

iHydrate

Aplikácia, ktorá slúži na to aby ste mali vždy presný prehľad o množstve tekutín, ktoré ste za deň vypili. Aplikácia tak sleduje či dodržiavate pitný režim a máte v nej taktiež prehľad koľko vody ste kedy vypili.

  • Pôvodná cena: 1,99$
ihydrate

Textever 2

Aplikácia, ktorá Vám bude slúžiť ako denník či zápisník. Pomocou tejto aplikácie môžete vytvárať rôzne texty spolu s fotkami, pripomienkami či tagmi. Uvládanie zabezpečuje zopár prepracovaných giest.

  • Pôvodná cena: 6,99$
textever

*Zdroj: bgr.com

Dnes nejčtenější

.