Zavřít reklamu

App Store icon V dnešnom článku Vám opäť prinášame zopár aplikácií, ktorých vývojári sa rozhodli, že ich na určitý čas ponúknu úplne zadarmo. Ako to v prípade takýchto aplikácií býva, nevieme presnú dobu trvania tejto akcie, preto sa môže stať, že aplikácie budú opäť platené za hodinu, deň či týždeň. V druhom vydaní článku s aplikáciami v tomto mesiaci sa pozrieme na aplikácie, ktorých funkcie sú skutočne rôznorodé. Niektoré z týchto dnešných aplikácií sú skutočne zaujímavé a taktiež ponúkajú zaujímavé funkcie.

Eureka

Aplikácia, ktorá má skutočne užitočnú funkciu. Vďaka tejto aplikácii budete mať widget, v ktorom sa Vám budú zobrazovať Vaše pripomienky alebo napríklad zoznam toho čo máte kúpiť.

  • Pôvodná cena: 1,99$
eureka

Veter

Aplikácia, ktorá disponuje naozaj krásnym a jednoduchým dizajnom je určená na sledovanie počasia. V aplikácii budete mať krásny farebný prehľad o počasí spolu s niekoľkodňovou predpoveďou.

  • Pôvodná cena: 0,99$
veter

Refaced

Fotoaplikácia určená na zábavu. Aj tak by sa dala stručne charakterizovať aplikácia Refaced. Pomocou nej totiž budete môcť jednoducho nahradzovať  tváre na akejkoľvek fotografii.

  • Pôvodná cena: 2,99$
refaced

Octagon

Zaujímavá hra, ktorá prichádza so skutočne jednodouchou 3D grafikou, ktorá však svoj účel plní na 100%. Táto aplikácia sa určite postará o to, aby Vám čas ubiehal o čosi rýchlejšie a dokonca Vás prinúti rozhodovať sa skutočne rýchlo.

  • Pôvodná cena: 1,99$
octagon

Aero Tour

Zaujímavá aplikácia určená pre ľudí, ktorí skutočne často lietajú. Aplikácia nepotrebuje na svoj chod WiFi pripojenie. Stačí ak ju počas letu spustíte a pomocou GPS Vám bude ukazovať Vašu preletenú trasu spolu s mestami ponad, ktoré preletíte.

  • Pôvodná cena: 3,99$
aero-tour

Haku

Aplikácia Haku Vám umožní byť v aktuálnom dianí kedykoľvek budete chcieť. Pomocou tejto šikovnej aplikácie si budete môcť čítať najdôležitejšie novinky zo všetkých svetových odvetví.

  • Pôvodná cena: 2,99$
haku

Reverser Cam

Sám mám túto aplikáciu nainštalovanú už dlhší čas. Aplikácia si po nainštalovaní vyžiada prístup k fotoaparátu a sranda môže začať. Pomocou špeciálneho softvéru jednoducho prehrá odzadu každé natočené video.

  • Pôvodná cena: 1,99$
reverser-cam

SMS Secret

Ak potrebujete mať súkromie pri Vašich sms správach, no zároveň nechcete mať zablokovaný telefón, tak táto aplikácia je určite pre Vás. Pomocou jednoduchého hesla, ktoré si sami vytvoríte budete mať prístup k SMS len vy.

  • Pôvodná cena: 0,99$
sms-secret

*Zdroj: bgr.com

Dnes nejčtenější

.