Zavřít reklamu

399930-new-bing-logoS koncem roku přichází tradiční rekapitulování snad všeho, co se jen rekapitulovat dá. Každý chce vědět, jak se jeho společnosti, produktu nebo zkrátka čemukoli jinému daří a ne jinak je tomu i u vyhledávačů. Jako první z velkých hráčů zveřejnil své výsledky Bing od společnosti Microsoft, který se uchází i o pozici defaultního vyhledávače v iOS zařízeních. Bohužel zatím co Google, který nám své výsledky nabídne okolo 17. 12., zveřejňuje kompletní tabulky nejvyhledávanějších produktů, Bing nabízí pouze jednotlivé kategorie a tak víme, kdo je absolutním vítězem napříč všemi kategoriemi.

Co se však týká kategorie zařízení, tedy takzvaných Popular Devices, pak je na prvním místě iPhone 6 následovaný Xbox One. Na třetím místě je pak pro mě osobně poměrně překvapivě fitness náramek FitBit a na čtvrtém je opět produkt od Applu, tentokrát iPad. FitBit však není jediným překvapením, například v kategorii Fashion předběhl Michael Kors módní dům Louis Vuitton a nejvyhledávanějším filmem je Frozen, seriálem pak Teorie velkého třesku. Na kompletní výsledky všech kategorií se můžete podívat přímo zde.

V případě Bingu je však potřeba dodat, že se jeho oblíbenost napříč krajinami výrazně liší a tak výsledky vyhledávání značně ovlivňují zájmy uživatelů v krajinách, kde se Bing používá mnohem více než například v ČR. Výsledky Google jsou proto co se oblíbenosti jednotlivých slov ve vyhledávání týká mnohem relevantnější, pokud se tedy bavíme o celosvětovém měřítku.

iPhone 6 Display

Dnes nejčtenější

.