Zavřít reklamu

iphone 6 blend
Na amerických diskusních fórech se začínají objevovat příspěvky uživatelů, kteří mají k dispozici telefony iPhone 6 Plus ze zahájení prodeje a telefony iPhone 6 Plus z posledních dní. Jak dobře víme, Apple posílá telefony do obchodů přímo z továren a tak se na pultech nový iPhone mezi tím co se vyrobí a prodá příliš nezahřeje. Telefony které jsou nyní na pultech jsou vyrobeny mnohem později, než Apple zahájil prodej prvních kusů. Uživatelé, kteří mají oba telefony pro srovnání tvrdí, že Apple změnil jejich konstrukci, příkladem za všechny může být příspěvek uživatele serveru Reddit.com s přezdívkou doctorkuddles.

„Nemohu nic dokázat, mohu pouze konstatovat to, co je při zkoumání patrné. Moje žena dostala iPhone 6 Plus dne 20. září 2014, já jsem svůj iPhone 6 Plus dostal včera (30. 10. 2014) a oba telefony jsou až na kapacitu zcela stejné v barve Space Gray. Já mám 128GB model a žena má 16GB model. Začal jsem oba telefony pečlivě zkoumat a všiml jsem si několika rozdílů. První rozdíl je v povrchu, telefon mé manželky kupovaný 20. září je mnohem hladší a jemnější na dotyk. Druhý rozdíl je pak slyšet při poklepání na telefon. Zatím co první telefon z 20. září. 2014 vydává při poklepání dutý zvuk, nový, tři dny starý telefon nevydává podobný, ale zcela jiný zvuk a to i v momentě, kdy jsme poslouchal zvuk přes stetoskop. Telefon mé manželky má mnohem více dutý zvuk než můj. Snažil jsme se zkoumat telefony pomocí mikroskopu, zda neuvidím přes mezery v tlačítkách nějakou změnu, ovšem u tlačítek vidět nic není. Oba telefony jsem zvážil a můj telefon je o 21 gramů těžší než její,“ uvedl ve svém příspěvku doctorkuddles a ostatní jeho dojmy potvrzují.

Slova diskutéra není možné potvrdit, ovšem když už se o rozdílu začalo mluvit, je zřejmě jen otázkou času, kdy pánové z iFixit vezmou původní telefon, který již rozebrali a nový telefon, zakoupený v posledních dnech, aby oba přístroje a jejich konstrukci porovnali. Je totiž dost dobře možné, že Apple skutečně konstrukční změnu provedl.

iphone 6 blend

Dnes nejčtenější

.