Zavřít reklamu

Podle analytiků se iPhone X neprodává podle představ. Ovšem CEO cupertinské společnosti Tim Cook tvrzení analytiků vyvrátil a během ohlášení finančních výsledků za Q2 2018 podotkl, že iPhone X je každý týden od zahájení jeho prodeje nejprodávanějším iPhonem, a to i přestože jeho cena začíná na 1 000 dolarech. Vypadá to, že zákazníci jsou ochotni zaplatit za smartphone i takovou částku.

Pokud se vám zdá, že iPhone X je předražený, potom nevíme, co budete říkat na pravděpodobně ještě dražší iPhone X Plus, který by měl spatřit světlo světa v letošním roce v září. Apple zřejmě nepojmenuje nadcházející model jako iPhone X Plus, ale prozatím se o něm mluví jako o iPhonu X Plus, protože bude vypadat jako současný iPhone X, ovšem bude podstatně větší.

Spousta grafiků vytváří různé koncepty nevydaných smartphonů. Jedním z oblíbených grafiků je Muhsin M. Belaal Auckburaully. Pravděpodobně jste spíše slyšeli o jeho YouTube kanálu DBS Designing. Vytváří koncepty nevydaných mobilních telefonů na základě pověstí a předpovědí. Stejně tak navrhl i iPhone X Plus.

Auckburaully ukázal iPhone X Plus v pěti různých barvách – stříbrné, šedé, zlaté, černé a červené. Právě červená ukazuje, jak by vypadal PRODUCT(RED) iPhone X Plus. Povrchová úprava není matná ale lesklá.

Grafik vytvořil koncept iPhonu X Plus se třemi čočkami fotoaparátu na zadní straně. Huawei představil v letošním roce smartphone se třemi objektivy u zadního fotoaparátu, a tak je jen otázkou času, kdy se na trhu objeví iPhone s trojitým fotoaparátem. Většina recenzentů uvedla, že Huawei P20 Pro je smartphone s nejlepším fotoaparátem vůbec.

Apple zřejmě také zakomponuje do iPhonu tři čočky, ale podle všeho to ještě nebude v letošním roce. Spíše cupertinská společnost zapracuje na vylepšení současného duálního fotoaparátu, který se nachází na iPhonu X.

iphone x plus fb

 

Dnes nejčtenější

.