Zavřít reklamu

Here Po predstavení aplikácie HERE a následnej nekompabilite s iOS 7 je Nokia nútené svoje mapy prispôsobiť aj tomuto systému. Novinkou by však mala byť funkcia offline máp. Celá nová aplikácia je vo finálnej fáze vývoja a očakáva sa, že by mohla byť predstavená už koncom tohto roka.

Nokia tieto mapy predstavila primárne pre zákazníkov, ktorí sú už unavní z máp, ktoré ponúka Google alebo Apple a chcú nájisť alternatívne riešenia k týmto aplikáciam. “ Som presvedčený, že ľudia hľadajú alternatívy! “ nechal sa počuť Fernback, ktorý ďalej pokračoval: „ Mapy od Google sú veľmi kvalitné, no ich prostredie je už veľmi staré.“ Hlanvnou devízou týchto máp by mala byť funkcia offline navigácie a vyhľadávania. Táto nová aplikácia bude ponúkaná na App Store hneď ako prejde prísnymi skúškami Apple.

nokia_here_maps

Spočiatku boli mapy od Apple veľmi kritizované za to, že disponovali nesprávnymi alebo rozmazanými údajmi, ktoré častokrát navigovali ľudí napríklad do stredu púčte alebo na dráhu letiska. Postupne však Apple ponúkal viac vylepšených funkcií pre sovje mapy. Oprava podkladových materiálov a údajou bude hlavnou novinkou tejto aplikácie v iOS 8.

Dnes nejčtenější

.