Zavřít reklamu

steve-wozniakŽe mnoho ľudí malo zo Steva Jobsa strach, najnovšie potvrdil aj jeho dlhoročný priateľ Steve Wozniak. Wozniak sa najnovšie nechal vypočuť médiami a odhalil, že množstvo ľudí, ktorí prešli jeho a Jobsovými rukami, vyhlásili, že už pre Steva Jobsa nechcú nikdy pracovať. Ako najnovšie odhalil, Jobs vo svojej mladosti nebol človekom, ktorý bol už vtedy perfekcionistom, no v jeho mladosti bol perfekcionizmus prakticky na výslní a to z neho robilo osobnosť, ktorú viacerí ľudia v tej dobe považovali za akéhosi tyrana.

Steve Wozniak, obecne známy ako Woz, v najnovšom rozhovore odhalil, že zatiaľ čo on je ten typ človeka, ktorý si nerobí nepriateľov a nesnaží sa byť konfliktnou osobou, Steve Jobs bol vo veľa veciach iný. Prekvapivo takmer všetci ľudia, ktorí pracovali v spoločnosti Apple a boli Wozniakovymi najlepšími priateľmi, oznámilo že pre Steva Jobsa už nechce nikdy viac v živote pracovať. Wozniak priznáva, že Jobs bol vo svojej mladosti arogantný a práve jeho povaha bola niečím, čo mnohým zamestnancom spoločnosti vadilo.

Na druhú stranu ale priznáva, že práve toto arogantné správanie dokázalo v manažmente spoločnosti spraviť poriadok a spôsobilo, že sa do vedenia spoločnosti dostali skutočne talentovaní pracovníci, ktorí mali skutočne tie najlepšie nápady, ktoré sa kedy v Appli zrodili. Nakoniec tiež spomína, ako sa Steve Jobs behom života menil. Spomína na to, ako na strednej škole obaja žartovali a robili si zo seba vzájomne srandu, no po vzniku spoločnosti Apple sa Steve dramaticky zmenil a chcel sa stať dôležitou osobou a bol pre to schopný spraviť všetko.

Steve Wozniak
*Zdroj: PhoneArena

Dnes nejčtenější

.