Zavřít reklamu

iPhone 6Obdobie únikov ohľadom nového iPhone 6 je veľmi zvláštne. Kým na jedných únikoch môžeme vidieť iba makety, na druhých pre zmenu vidíme reálne komponenty, ktoré Apple plánuje použiť v novom telefóne. Spočiatku sa jednalo len o fotky zadných krytov a predných sklíčok, no a najnovšie sme prišli s fotografiami prvých súčiastok, ktoré sa objavia vo vnútri telefónu. Zdá sa však, že náš únik bol ojedinelý a zahraničné zdroje prišli opäť s fotografiami a videom hliníkových krytov, ktoré prináležia novej generácii iPhone.

Prekvapením je, že teraz sa jedná o skutočný prototyp hliníkového krytu. Tomu nasvedčuje najmä fakt, že kryt neobsahuje žiadne otvory pre mikrofón, fotoaparát alebo reproduktory, no vnútro telefónu j už na súčiastky pripravené. Vidíme tu napríklad úchytku v oblasti fotoaparátu, ktorá je podobná úchytke, akú sme mohli vidieť aj vnútri predošlých modelov iPhone. Teraz si však môžeme všimnúť aj to, že na zadnej strane telefónu sa nachádza výrez pre logo Apple, čo môže nasvedčovať tomu, že iPhone 6 bude mať skutočne sklenené logo Apple, ktoré možno poslúži ako skrytá WiFi anténa, podobne ako na iPadoch. O úniky sa tentoraz postarala ruská spoločnosť Feld & Volk, ktorá svojim zákazníkom ponúka možnosť vytvoriť z iPhone luxusné high-end zariadenie. Spoločnosť mimo iného umožňovala na modifikované telefóny naniesť zafírové sklíčko, ktoré podľa jej slov pochádza od rovnakého výrobcu, s ktorým Apple uzavrel spoluprácu.

Feld & Volk však nie sú jediným zdrojom uniknutých krytov. Rovnakú súčiastku, tentoraz v tmavej verzii, zverejnil aj ďalší anonymný zdroj. Prekvapením v tomto prípade je ale, že hliník je ešte tmavší, než farba Space Grey a má bližšie skôr k neslávnej slávnej Black & Slate farebnej variante, ktorú Apple použil u iPhone 5. Farba bola pritom v minulosti kritizovaná pre náchylnosť voči oškretiu. Ako to však bude nakoniec s farbami iPhone 6, sa dozvieme pravdepodobne v septembri/září tohto roku, kedy Apple okrem nového iPhone zrejme predstaví hodinky iWatch a vydá iOS 8.

iphone 6 silver shell
iphone 6 silver shell
iphone 6 silver shell
iphone 6 silver shell
iphone 6 silver shell
iphone 6 dark black shell
iphone 6 dark black shell

Dnes nejčtenější

.