Zavřít reklamu

Na světě neexistují extrémnější závody letadel, než ty, které pořádá společnost Red Bull. Na světě neexistují lepší piloti, než ti, kteří létají v sérii Air Race. Na světě neexistuje nikdo, kdo by dělal s letadlem šílenější kousky než chlapíci z Red Bull Air Race, tedy pokud nepočítáme dvojici řídící vrtulník Red Bull vrtulník, který jsme měli v loňském roce možnost vidět na SIAF 2014 na letišti Sliač na Slovensku. Tuto dvojici pilotů bych si však vůbec nedovolil řadi mezi lidi, ale spíše mezi návštěvníky z jiné planety. Pro „běžné“ piloty je Red Bull Air Race tím, čím je pro závodní jezdce Formule F1 nebo WRC.

Již dnes v neděli 18. 5. 2014 v 10:00 našeho času se můžete podívat na třetí letošní závod živě a to buď přímo v internetovém prohlížeči nebo v iPadu, iPhonu a iPodu touch pomocí aplikace Red Bull TV, kde můžete od 10:00 sledovat přímý přenos v HD rozlišení. Dnešní závod startuje ve městě Putrajaya v Malajsii, kde si to mezi sebou rozdá dvanáct nejlepších pilotů současnosti, mezi které se hrdě řadí také náš Martin Šonka. Red Bull Air Race můžete slevovat živě také na Apple TV, kde najdete přímo kanál Red Bull TV. Pokud jste se dozvěděli o Red Bull Air Race až nyní a chcete se podívat na starší díly, samozřejmě je také najdete v aplikaci nebo na níže uvedeném odkazu. Nyní už jen nechte zasyčet otevírající se plechovku Red Bullu, pohodlně se usaďte a sledujte něco, nad čím zůstává rozum stát!

Red Bull Air Race Malaysia

A jen tak mimochodem, tohle je nejlepší český pilot Martin Šonka, který v posledním závodu obsadil doposud nejlepší místo, které si češi v sérii Air Race vybojovali a to když doletěl se sedmým nejlepším časem z celého závodu. Tentokrát vám však předvede trošku jiné letectví než to, na které jste běžně zvyklí.

Dnes nejčtenější

.