Zavřít reklamu

Přesto, že máme obaly na iPhone 6 objednané nějaký ten pátek, cesta z Číny se zdá nekonečná a tak si na vlastní zkušenosti budeme msuet prozatím počkat. Server Macrumors.com však dnes zveřejnil své fotografie a pocity z obalů na iPhone 6 a zjistil jak působí iPhone 6 v ruce. Během posledních týdnů se téměř každý den ukazují nové a nové makety iPhone 6 nebo jeho obaly. Většina z těchto maket nebo obalů je vytvořena na základě konstrukčních výkresů, zveřejněných časopisem MacFan.

server MacRumors nyní získal jeden z těchto obalů a také maketu iPhone 6, vytisklou na 3D tiskárně. Jak maketa, tak i obal jsou vytvořeny na základě výkresů MacFan a jedná se o model s 4,7″ displejem. Díky maketě a obalu je tedy možné získat představu o tom, jaký pocit budeme mít z většího iPhone. Šéfredaktor Macrumors Eric Slivka uvedl, že je velmi obtížné ovládat iPhone 6 jednou rukou a to i v případě, kdy máte relativně velké ruce, ovšem také dodal, že mnoho uživatelů je zvyklých používat pro ovládání telefonu obě ruce. Apple by měl u iPhone 6 také přesunout Power Button tlačítko z vrchní, na boční stranu telefonu. Nové umístění Power button se zdá redaktorům velmi přirozené a ukazováčkem lze telefon kdykoli snadno vypnout nebo zapnout.

iphone 6 maketa

 Zleva : iPhone 3G, iPhone 4, iPhone 5, iPhone 6 maketa, iPad mini Retina

Maketu telefonu vytiskl Macrumors záměrně s ohraničením předního panelu, aby lépe vynikla nejen velikost, ale aby šlo také do makety vytisknout screenshot displeje telefonu. iPhone 6 s 4,7″ displejem by při zachování hustoty pixelů 326 pixelů na jeden palec, přinesl displej o rozlišení 1334×750 pixelů, což by znamenalo, že se velikost displeje zvětší natolik, aby se na něj vešel další řádek ikon aplikací.

iPhone 6 versus iPhone 5s

iPhone 6 maketa (vlevo) a iPhone 5 (vpravo) v ruce
iPhone 6 obal
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Použité fotografie: macrumors.com

Dnes nejčtenější

.