Zavřít reklamu

Francouzský server Nowhereelse.fr je již úniky informací okolo nových produktů společnosti Apple známý a tak není divu, že přichází v posledních dnech téměř každý den s novou fotografií, na které je podle jeho tvrzení něco, co patří novému iPhone 6. Jako vždy, ani tentokrát nelze potvrdit ani vyvrátit pravost fotografií, na které se máme nyní možnost dívat. Na nejnovější fotografii je podle tvrzení Nowhereelse.fr baterie pro iPhone 6, která má jiný tvar nez baterie, které používá iPhone 5s a předchozí telefony.

Podélný tvar naznačuje, že by Apple mohl tentokrát umístit baterii podél boční strany telefonu a do druhé strany pak vložit veškerou elektroniku. Je však otázkou, zda by se podařilo telefon v tomto případě vyvážit vzhledem k tomu, že právě baterie tvoří nejtěžší část přístroje. Zajímavá je také zvyšující se intenzita úniků informací, které se v souvislosti s iPhone 6 dostávají na veřejnost. Bylo by poměrně zarážející, kdyby se všhni na světě rozhodli vytvářet falešné fotografie a informace v jedno období.

Server Nowherelse.fr přisuzuje zvyšující se počet úniků tomu, že by Apple skutečně mohl představit v letošním roce poprvé za poslední roky nový iPhone již v létě nebo před jeho začátkem, například již během června. Je nezvyklé, že by Apple začal s výrobou telefonů téměř půl roku před jeho předpokládaným datem představení. Francoužští novináři se proto domnívají, že Apple letos skutečně představí iPhone 6 dříve než na podzim.

Batteries-iPhone-6

Dnes nejčtenější

.