Zavřít reklamu

To na co čekal každý profesionální designér, hudebník, architekt, video editor a zákazníci z mnoha dalších odvětví představil dnes Phill Schiller. Nová generace Mac Pro se ukázala právě na úvodní keynote WWDC. Podle Schillera se jedná o budoucnost profesionálních počítačů, o zcela nový koncept počítačů, který dopřeje všem množství výkonu a zároveň zcela nekonvenční design, který vypadá spíše než jako počítač, jako R2-D2.

V kulatém těle počítače se ukrývá vše, co je potřeba pro ten nejvyšší výkon. 12 Core procesory, RAM paměti s frekvencí 1866Mhz a propustností až 60GB/s, nová FLASH paměť s rychlostí zápisu až 1 GB za vteřinu, šest portů Thunderbolt 2 s rychlostí až 20Gb za vteřinu, FirePro Grafika od AMD která je 2,5x rychlejší než současná generace, to vše naleznete v novém Mac Pro, který navíc dokáže streamovat 4K video až na tři monitory současně! Nový Mac Pro je navíc skutečně minimalistický a na výšku je poloviční, oproti současné generaci.

Nové generace Mac Pro se dočkáme později v letošním roce, je vyráběn kompletně v USA, kde byl samozřejmě také navržen. Jedná se o první počítač, u kterého Apple v novodobé historii společnosti ukazuje, že bude vyráběn v USA. Počítači Mac Pro bude vybaveno studio Pixar, které je bude mít exkluzivně k dispozici před vydání pro běžné uživatele.

 

f1370887127
f1370887342

Dnes nejčtenější

.