Zavřít reklamu

Samsung by mal podľa doterajších správ pripravovať popri nových modeloch Galaxy S4 aj nový prístroj so systémom Tizen OS, Samsung Tizen. Aj keď sa o tomto telefóne neobjavilo príliš veľa informácií, systém Tizen by mal byť spätne kompatibilný s aplikáciami pre Bada a zároveň by mal priniesť podporu služieb S-Voice, S Beam a mnohých ďalších. Nový konkurent pre Android a iOS však zrejme opäť prešiel rukami kvázi dizajnérov a preto už v uniknutom prototype nájdeme prvky, ktoré veľmi dobre poznáme z iOS 5.

Samsung Tizen by sa mal dočkať svojho vydania v auguste či septembri tohto roku, už dnes sú však známe určité informácie o tomto prístroji. Prototyp s označením Redwood pravdepodobne ponesie označenie GT-18800 a systémom vo verzii Tizen 2.1. Telefón by sa mal dočkať svojho vydania pre vývojárov na konferencii Tizen Developer Conference, kde by sa mal do rúk dostať prvým 500 ľuďom. Aj keď nie sú všetky špecifikácie známe, displej telefónu disponuje rozlíšením 1280 x 720 pixelov a dvojjadrovým ARM procesorom s frekvenciou 1,2 GHz.

Pozrime sa však na fotografie. Keď sa pozrieme na fotografiu z nastavení, zistíme, že modro-biele prepínače sa až priveľmi podobajú na tie, ktoré Apple predstavil v systéme iOS 5 a preniesol ich aj do systému iOS 7. Môžeme po vydaní telefónu čakať ďalší súdny spor medzi Apple a Samsungom?

34

14

*Zdroj: Slashgear

Dnes nejčtenější

.