Zavřít reklamu

Blog spoločnosti Tactus, ktorá má na starosti výrobu ochranných obalov aj pre zariadenia spoločnosti Apple, sa dnes so svetom podelil o ďalšiu veľmi zaujímavú správu. Po tom, ako blog v priebehu minulého týždňa zverejnil fotografie ochranného obalu pre iPad 5. generácie a zároveň prezradil dátum jeho ohlásenia, sa dnes na tomto webe objavujú ďalšie informácie, ktoré sa týkajú budúceho 9.7-palcového tabletu od jablčného gigantu z Kalifornie. Zároveň sa na internete objavila i ďalšia fotografia, týkajúca sa iPhone 5S.

Ako inak, aj tentoraz je zadný hliníkový kryt užší oproti terajšej, štvrtej generácii, čo len utvrdzuje fakt, že budúci prístroj ponúkne vzhľad po vzore iPad mini. Blog však zverejnil aj ďalšie informácie o tomto zariadení, ktoré zamieri na pulty údajne už v lete. Apple by mal u nového zariadenia použiť úspornejší IGZO Retina displej s rozlíšením 2048 x 1536 bodov, a teda bude nový displej konzumovať až o 90% menej energie ako jeho predchodcovia. Po dlhšej dobe sa vylepšenia dočká aj kamera iSight, ktorá odteraz bude schopná zachytávať fotografie s rozlíšením 8 megapixelov, a teda je možné, že Apple použije rovnaký komponent, aký sa dnes ukrýva v iPhone 5.

Nakoniec by sa mal prístroj objaviť vo všetkých štyroch kapacitných variantoch za nezmenenú cenu, a teda môžeme na pultoch očakávať modely s 16, 32, 64 a 128 GB úložiskom.

ipad5-rear

*Zdroj: Tactus

Dnes nejčtenější

.