Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Jestliže máte pocit, že celý den sedíte v práci a nemáte čas se v dostatečné míře věnovat svým zálibám; v případě, že si vaše manželka stěžuje, že kvůli dětem nemá žádný čas pro sebe; jestliže trávíte celý den ve škole a večer jste unavení na větší sportovní výkony, máme pro vás malého pomocníka, který vám zvedne sebevědomí. Fitbit Flex, nejnovější model značky Fitbit, vám pomůže pochopit vaše denní aktivity a motivovat vás k aktivnějšímu životu. S pomocí Fitbit i malé změny denní rutiny mohou přinést velké výsledky. Fitbit Flex je také monitor spánku, ráno vás tiše probudí a můžete si zkontrolovat, jak dlouho jste spali a kolikrát jste se v průběhu noci probudili.

Přes den vám Fitbit Flex spočítá spálené kalorie, počet kroků a vzdálenost, kterou jste urazili a také čas strávený jednotlivými aktivitami. Fitbit Flex je váš osobní trenér, který vás vyzývá a motivuje. Když jste aktivní, Flex vás ocení. Když se delší dobu nehýbete, vyzve vás k fyzické aktivitě. A tady začíná zábava: ať už jste soutěživý typ, nebo vás motivuje pokrok kamarádů a rivalů z práce, své denní výkony si můžete online porovnat s výkony ostatních. Možná zjistíte, že jste lepší, než jste si dosud mysleli.

flex_group

Fitbit online služby využívají možnosti nových technologií. S Fitbit Flex spolupracují různé fitness aplikace, některé z nich vám umožní importovat vaše již existující data přímo do aplikace Fitbitu. Fitbit Flex se automaticky synchronizuje přes Bluetooth s vaším Apple zařízením a vybranými smartphony s Androidem. Spojení přes Bluetooth umožňuje neustálý přístup k vašim statistikám, aniž by to mělo výrazný vliv na výdrž baterie telefonu.

Flex má příjemný, voděodolný náramek v různých barvách. Pro mnohé tak bude i stylovým módním doplňkem. Být motivován a následně se cítit zdravější a spokojenější. Dozvědět se co nejvíc o kvalitě svého spánku a případně se snažit ji vylepšit. Zapojit se do kruhu známých a přátel, kteří dělají něco pro své zdraví a dobrý pocit. Sdílet své úspěchy. K tomu vám pomůže Fitbit Flex. Na českém trhu bude novinka Fitbit Flex k dostání už na konci května.

Cítit se lépe můžete s designbag.cz, partnerskými APR prodejnami a online obchodem mall.cz.

  • www.designbag.cz/fitbit
flex_black1

Dnes nejčtenější

.