Zavřít reklamu

fitbit_altaAmerická firma Fitbit je známa hlavně díky svým fitness náramkům, které nosí lidi po celém světě. Minulý měsíc se společnost snažila prorazit na trhu také s chytrými hodinkami, které by mohly konkurovat Apple Watch. Úspěch se však prozatím nedostavil a společnosti naopak klesly akcie o 11%. Oproti jablečným hodinkám, nabízejí hodinky Fitbit Blaze o 4 dny větší výdrž baterie. To samé platí i o nejnovějším náramku Alta, který byl dnes představen.

Fitbit Alta nabízí taktéž výdrž baterie až 5 dní. Důraz je kladen na jednoduchost, elegantnost a styl. Náramek slouží k monitoringu vaší každodenní aktivity a dokáže vás ráno vzbudit, přičemž sleduje průběh celého spánku a data odesílá do aplikace, kterou si nainstalujete do svého smartphonu. Kromě ušlých kroků a sportovní aktivity vás bude náramek také upozorňovat na notifikace z telefonu.

Základní verze se silikonovým řemínkem vás vyjde na 140 euro (3780 Kč). Pokud chcete, můžete si dokoupit náramek kožený, který stojí 70 euro (1890 Kč), anebo náramek ocelový, který si Fitbit cení na 100 euro (2700 Kč). Fitbit Alta bude k dispozici k předobjednání již od dneška na Amazonu, Best Buy, Walmart a dalších. Kdy se dočkáme i my v ČR zatím není jasné.

fitbit_alta_1
fitbit_alta_2
fitbit_alta_3

*Zdroj: 9to5mac / fitbit

Dnes nejčtenější

.