Zavřít reklamu

Na konci loňského listopadu jsme informovali o možnosti objednávek plastových figurek Steva Jobse s tím, že jakmile k nám figurky dorazí, poskytneme fotografie a krátký popis. Po neskutečných třech měsících se patnácticentimetrový Steve Jobs ocitl ze Šanghaje až na stole v redakci LsA. Figurce netrvalo dlouho poštovné, ale samotné odeslání, jenž proběhlo až po dvou měsících od objednávky.

Steve Jobs měří patnáct centimetrů a to včetně podstavce, loga společnosti Apple. Figurka vypadá dle mého názoru velmi povedeně a odpovídá své ceně, která je pod 300Kč. Samozřejmě vzhled je otázkou vkusu a tak zatím co mě osobně se plastový Steve líbí, někdo jej nebude moci vystát. Steve vypadá mnohonásobně lépe než na fotografiích, které naleznete na serveru dealextreme.com, má syté barvy, detailní rysy tváře a poměrně kvalitně vymodelované tělo. Figurka je v podstatě karikaturou, nesmí vás tedy překvapit, že hlavička je v poměru k tělu zhruba dvojnásobně velká, než by ve skutečnosti měla být.

Kromě samotného Steva uloženého v papírové krabičce naleznete v balení také dvojicí brýlí typických pro bývalého CEO společnosti Apple a dále iPhone a iPad. Osobně jsem dostal bílý iPad a černý iPhone, to se však může pravděpodobně lišit kus od kusu. Zatím co iPhone drží v ruce Steva spolehlivě, u iPadu se mi to nepodařilo. Ten zkrátka Steve nechce za žádnou cenu. Figurka působí dobrým dojmem a ze vzdálenosti zhruba dvou metrů okamžitě víte o koho se jedná. Závěrem si dovoluji upozornit, že figurky pochází pravděpodobně z poměrně zvláštní výroby a mohou se lišit kus od kusu. Tento článek se tak nemusí týkat konkrétně figurky, kterou obdržíte po objednání zde.

 

Steve-jobs

Dnes nejčtenější

.