Zavřít reklamu

iphone-5
Další sérii spekulací ohledně iPhonu 5 zveřejnil server 9to5Mac, jehož zdroje pochází přímo z čínské továrny Foxconnu, kde se většina iZařízení vyrábí. Server se dokonce dostal i k fotografii zachycující výrobu nové generace iPhonu. Podle zdrojů je továrna připravena zahájit výrobu iPhonu 5, který by se pak měl na trhu objevit v létě. Teoreticky se zdá, že se Apple vrací zpět k zavedenému cyklu představování nových iPhonů. Zdroj zároveň uvedl, že v továrně koluje několik prototypů nové generace jablečného telefonu, ty se však v určitých detailech liší, nicméně všechny nejdůležitější části mají společné. 

Mezi ony zmíněné hlavní části, které mají prototypy společné patří především 4″ displej (z nichž minimálně jeden pochází od LG), což sebou logicky nese i nárůst rozměrů telefonu jak na výšku, tak na šířku. Záda telefonu však nejsou zakulacená jak se spekulovalo dříve a dokonce se nepoužívají ani stejné formy jako pro iPhone 4/4S. Co je však nejdůležitější je právě brzké očekávání zahájení výroby, což nasvědčuje, že nového iPhonu se dočkáme v tradičním období během konferece WWDC.

Podle 9to5Mac jde o stejné zdroje, které vynesly ven informace, o loňské přípravě iPhonu 4S. Pokud se ani nyní nemýlí, tak jsme získali informace ze kterých si můžeme představit finální podobu nového iPhonu.

iphone-5-production-picture-leaked

*Zdroj: 9to5mac

 

Dnes nejčtenější

.