Zavřít reklamu

Apple rozeslal vybraným novinářům pozvánku na konferenci, která se uskuteční 4. 10. 2011 v 19:00 našeho času. Pozvánka skutečně zve novináře do sídla společnosti Apple, do Curpertina. Na pozvánce se objevuje čtveřice ikon z iOS, konkrétně kalendář, hodiny, mapa a volání. Přitom nad ikonkou volání je notifikační oznámení s jedničkou, což by mohlo znamenat, že se bude mluvit o jednom jediném modelu mobilního telefonu. Některá média pravděpodobně nesmyslně informovala o tom, že se ještě více sníží cena iPhone 3Gs, to je však velmi nepravděpodobné. Apple již nebude prodávat iPhone 3Gs, jak je známo přestali se jeho součástky vyrábět a mobilní telefon iPhone 3Gs se pouze doprodává ze zatím dostatečných skladových zásob. Zákazníci se však dočkají snížení ceny mobilního telefonu iPhone 4. Slogan pod pozvánkou zní: „Promluvme si o iPhone“.

V Evropě až později
Zajímavostí je, že pozvánku dostali pouze novináři z USA. Apple nepozval nikoho z Evropy, což by mohlo naznačovat, že se s prodejem nového mobilního telefonu od Apple začne nejdříve pouze v USA a až později v Evropě. Otázkou je, zda je Apple schopný stihnout uspokojit předvánoční trh na celém světě, nebo se dostane do Evropy až po Novém roce.

LsA při všem!
Nezapomeňte, že  LsA uvede přimý překlad akce, tak jako při WWDC 2011. Navíc již předem mohu prozradit, že šéfredaktor Letem světem Applem Roman Zavřel by měl z největší pravděpodobností představení nové generace iPhone okomentovat 5. 10. 2011 živě na ČT24.

apple-october-4

Dnes nejčtenější

.