Zavřít reklamu

Během víkendu se roznesly informace , že Apple v rozmezí července/srpna (July/August) uvede nové Macy mini a Macy Pro. Server MICGadget tvrdí, že má nové informace o těchto hardwarových aktualizací. Většinu těchto zpráv jsme už sice slyšeli, ale MICGadget přináší pár nových zajímavostí.

Jak se očekává nový Mac mini dostane Thunderbolt port a procesory řady Sandy Bridge. Jako vedlejší efekt tady toho dostane nový Mac mini pravděpodobně integrovanou Intel HD grafiku namísto grafické karty od  NVIDIE. Tato informace je očekávatelná, vzhledem k tomu, že Apple udělal stejný kompromis ve svých Low-endových MacBoocích Pro s procesory od Intelu – Sandy Bridge.

K novým Macům Pro MICGadget tvrdí, že ve své serverové verzi budou mít nový design s možností nasadit na stojan, tím by pak nahradily Xserve. Zároveň s tím také tvrdí, že Macy Pro dostanou unikátní procesory, vyrobené přímo pro Apple a nebudou dodávané pro PC. Intel a Apple mají dobré vztahy a již dříve jsme zde měli podobnou situaci, když Intel zásoboval Apple unikátními součástkami pro první model MacBooku Air.

Server MacRumors již dříve informoval, že Sandy Bridge procesory, které by byly vhodné pro Mac Pro nebudou ještě na přelomu července/srpna k dispozici. Vlastní CPU na míru by tedy tento rozpor vyřešily.

Server MIDGadget dříve nepublikoval příliš zvěstí, takže je těžké odhadovat jeho spolehlivost, nicméně vlastní součástky pro Mac Pro by v tomto případě dávaly smysl.

Dnes nejčtenější

.