Zavřít reklamu

Přibližně před 14 dny byla vydána hra MetalStorm: Online, která má ve svém popisu jen samé superlativy. Podle serveru Gamezebo jde dokonce o nejlepší akční letecký simulátor, který je v současné době na iOS platformě k dispozici. Je to však skutečně pravda? Opravdu hra dosahuje takových kvalit, aby na ni pěli chválu recenzenti z celého světa?

Nebudu dlouho chodit kolem horké kaše, pokud si nějaká hra v App Store zaslouží maximální hodnocení, pak je to MetalStorm. Důvody jsou zřejmé: hra má výbornou grafiku, zvuk, ovladatelnost ale především multiplayer. Hrát můžete samozřejmě i proti počítačem řízeným protivníkům, nicméně to není přímo to pravé ořechové. Multiplayer této hry vás dokáže k vašemu telefonu doslova připoutat a vy se od hry nebudete moci na dlouhou dobu odtrhnout (vlastní zkušenost). Samotný multiplayer má dva režimy: Surival Mode, kde s lidským spoluhráčem bojujete proti počítačovým protivníkům nebo Versus Mode, ve kterém proti sobě stojí dva hráči. Celé hra je výborně provázána s Apple Game Center, takže můžete na souboj vyzvat buď zcela náhodného hráče, nebo třeba kamaráda od sousedů. Navíc si se spoluhráčem můžete i popovídat díky funkci Voice Chat (!).

mzl

Největší nevýhoda hry tkví ve faktu, že free vybavení je velice omezené a lepší letadla a munici si musíte dokoupit za reálné peníze. Bohužel je to daň za to, že hra je nabízena zcela zdarma. Můžete se tedy jen modlit, že při hledání soupeře nenarazíte na klučinu, který v ruce drží tatínkovu (maminčinu) kreditku.

Pokud vás hra zaujala (a já pevně věřím, že ano), není nic jednoduššího než si jí zdarma stáhnout a vyzkoušet. Zaručuji vám, že multiplayer vás zabaví na dlouhé hodiny a vy se tak připojíte k již tak dost početné komunitě hráčů (nyní jsou hráči počítáni v milionech).

Rád si zahraji přímo s čtenáři, zájemci pište své Game Center nicky do komentářů (já na GC vystupuji pod nickem jiribicek)

Hra je zdarma ke stažení zde.

Dnes nejčtenější

.