Zavřít reklamu

True4kidsTisková zpráva: True4Kids SmartPark je jedinečná interaktivní platforma určená dětem ve věku od 3 do 8 let. Aplikace kombinuje inovativní technologie s hlubokým porozuměním vzdělávání, díky čemuž přináší velké množství studijních materiálů, výukových programů psaní a kreslení, vzdělávacích her, audioknih, dětských písniček, interaktivních knih a dalšího obsahu. S True4Kids SmartPark je vzdělávání hrou, kterou každé dítě bude chtít dohrát až do konce.

Revoluce ve vzdělávání
Cílem aplikace je naučit děti nejen číst, psát, kreslit a počítat, ale současně rozvíjet jejich výtvarné schopnosti, vzdělávat je v oblasti matematiky, logiky, jazyka, umění a kulturních a společenských věd. K dispozici je výukový program psaní, který děti pomocí nejmodernějších technologií naučí psát jednotlivá písmena i jednoduchá slova, a další programy, se kterými je vzdělávání zábavné a také efektivní. Všechny materiály jsou založeny na učebních osnovách pro základní vzdělávání, takže je naleznete v několika kategoriích dle věku a schopností dítěte. Vzdělávání výrazně usnadňuje také pero True4Kids MagicPen, které je nedílným doplňkem aplikace.

True4Kids MagicPen Blue_08_8594175350234

Pero True4Kids MagicPen
Pero je k dostání ve třech barevných provedeních. Jeho jednoduchý, avšak robustní design se stará o to, aby dětem výborně padlo do ruky. Pero je určeno nejen k psaní a kreslení v rámci aplikace, ale poslouží také jako dálkové ovládání. Na jeho těle jsou rozmístěna tlačítka a další ovládací prvky včetně kouzelného ciferníku. Pero True4Kids MagicPen lze s tabletem jednoduše propojit pomocí zvukových vln, díky čemuž odpadá nutnost jakéhokoliv nastavování či párování. Jeho gumový hrot je rovněž šetrný k displeji tabletu. Se zakoupeným perem je dodáván také unikátní kód, který zaručuje neomezený přístup k veškerým studijním materiálům. Aplikaci True4Kids SmartPark je možné zdarma stahovat z internetového obchodu AppStore, a tak si ji předem nezávazně vyzkoušet.

True4Kids MagicPen Blue_10_8594175350234

Rozvoj dětské kreativity i výuka angličtiny
Hlavní část aplikace True4Kids SmartPark tvoří Studijní koutek, ve kterém se děti naučí jednoduchá slovíčka a získají základní znalosti v řadě oblastí. Dále aplikace obsahuje encyklopedii 30 zvířat s obrázky a zajímavostmi, 30 psaných i čtených pohádek, české říkanky a písničky k poslechu a další materiály, které dětem pomohou poznávat svět. Současně přináší různé možnosti kreslení – obtahování, dokreslování a vybarvování. Veškerý obsah aplikace je navíc k dispozici jak v češtině, tak v angličtině, takže se děti už odmala mohou učit anglicky. Českou verzí aplikace provází příjemný hlas herce a moderátora Karla Zimy.

True4Kids MagicPen Pink_02_8594175350258

Propracovaný systém rodičovské kontroly
True4Kids SmartPark disponuje propracovaným systémem rodičovské kontroly, který umožňuje stahovat jednotlivé knihy a učebnice a následně sestavovat individuální rozvrh dle schopností dítěte. Rodiče tak mohou svým dětem snadno doporučit vybrané materiály. Aplikace také zobrazuje upozornění, pokud se dítě vzdělává dlouho a mělo by si udělat přestávku. K dispozici je rovněž přehled statistik, díky kterému lze sledovat, jak dlouho dítě s aplikací strávilo a jaký pokrok udělalo.

Dnes nejčtenější

.