Zavřít reklamu

Mark ClintonKomerční sdělení: Značka Apple je průkopníkem nových trendů, udává módní směr a celkově razí životní styl. Vlastník některé Apple „hračky“ už sám o sobě je trendy. Čím víc světu ukázat a dokázat že máte styl a vytříbený vkus? Jednoduše se k vaší Apple vychytávce stylově oblékněte na www.ringit.cz. Zde na vás čeká široká nabídka světových značek – adidas, Nike, Puma, Reebok, Converse, O’neill, Styx, Brakeburn nebo Havaianas.

O’Neill – móda pro stylové chlapy

MarkClintonPhoto-7576_720x480_72_RGB

Na začátku 50. let začal nadšený surfař Jack O’Neill inovovat surfařské oblečení tak, aby umožňovalo lépe zdolávat nástrahy vodních živlů. Na trhu se stal okamžitě hvězdou, neboť vynalezl neoprenovou vestu, která umožňovala surfařům zůstat dlouho v chladné kalifornské vodě. Jeho surfařské nápady se rychle rozšířily i do lifestylové módy a značka získala na obrovské popularitě. Proč? O‘Neill má v sobě prostě šťávu, každý model je nápaditý, hravý a opravdu stylový. Není to pouhá sportovní značka. Je to značka s příběhem, která je zahalena do opravdu stylového kabátu. Původní vize značky zůstalo zachována – inovace poskytující maximální pohodlí a neotřelý styl.

Ležérní košile nejen na farmu

Současná podzimní a zimní kolekce nabízí unikátní košile O’neill v kostkovaném nebo třeba riflovém provedení. Tyto ležérní košile dodají pánskému outfitu ten správný šmrnc a chlapům pořádnou dávku mužnosti. Věřte, že ženy to ocení.

551308-3057_2

Stylový potisk
Pro trička O’Neill (http://www.ringit.cz/panske-tricka-oneill) je typický originální potisk na přední straně. Celý model příjemně oživí a podtrhnou osobnost svého nositele. Perfektně se hodí do školy, práce, na večerní pivo a drink i procházky městem. Základ je se cítit pohodlně a vědět, že dobře vypadáte. 

552328-9010_2

I do zimy se vší parádou
I hřejivá zimní bunda O‘neill může vypadat prostě skvěle. Kouzlo značky O’Neill tkví v tom, že si zde přijde na své milovník sportovní i lifestylové trendy módy. S O’Neill můžete vyrazit na lyže, SNB i na putování po horkých punčích ve městě. 

551002-7084_2

Dnes nejčtenější

.