Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Pořádný kryt by neměl chybět ve výbavě žádného jablíčkáře. Jeho zásadním problémem ale je, že zakrývá design samotného telefonu, což je v případě iPhonů poměrně škoda. Proč proto nesáhnout po stylovém krytu, který vám iPhone naopak rozzáří a dodá mu notnou dávku elegance? V takovém případě byste rozhodně neměli přehlédnout například oblíbenou kolekci Dream Colors od populárního českého prodejce Picasee. A aby toho nebylo málo, tak v rámci současné akce navíc můžete získat ochranné sklo zcela zdarma!

Stylové kryty od Picasee

Český obchod Picasee se specializuje na výrobu stylových krytů. Právě proto v jeho nabídce najdete řadu vytříbených kolekcí, z nichž si už jen stačí vybrat osobního favorita a následně s ním doslova ozdobit iPhone. Jak už jsme zmínili výše, nemalou pozornost na sebe upoutala kolekce Dream Colors s abstraktními motivy hrající různými barvami. U těchto krytů to však ani zdaleka nekončí. V nabídce se také nachází řada dalších kolekcí jako Liquid Color, Spring Vibes, Universe, nebo třeba COONDA a ONEMANSHOW, které vznikly v rámci spolupráce s Kazmou.

Co když se vám ale předpřipravené designy nezamlouvají a raději byste sáhli po něčem osobnějším? Pak by vám rozhodně nemělo uniknout, že nechybí ani možnost vytvoření krytu s vlastním designem/fotkou. V takovém případě si stačí vybrat, pro jaký telefon kryt chcete (mimo iPhonů se nabízí telefony Samsung, Xiaomi, Sony, Huawei a další), nahrát vlastní design a v posledním kroku už jen zvolit konkrétní typ obalu. Kromě tradičních silikonových průhledných a silikonových černých krytů se nabízí i takzvaný ULTIMATE CASE. Ten se řadí mezi nejodolnější kryty vůbec – hravě si totiž poradí i s pádem z až pětimetrové výšky. Když jej navíc zkombinujete s vytříbeným designem, přijdete si na elegantní kousek, díky němuž budete mít iPhone neustále v bezpečí.

Ochranné sklo zcela zdarma

Díky současné akci si navíc můžete přijít na ochranné sklo zcela zdarma! Celé je to nesmírně jednoduché – stačí si objednat jakýkoliv kryt typu ULTIMATE CASE a jako dárek obdržíte zmiňované sklo. Je v tom ale i menší háček. Akce je totiž časově omezená a platí pouze do konce pondělí 29. srpna. Nepropásněte proto tuto jedinečnou příležitost!

Na kryty Picasee se dokonce vztahuje doživotní záruka, což jasně vypovídá o jejich kvalitě a luxusním provedení. Elegancí navíc neoplývají jen samotný kryty, ale dokonce i jejich balení, jelikož každý obal je zabalen v luxusní dřevěné krabičce. O kvalitách prodejce také hovoří i samotní zákazníci. Například na nezávislém srovnávacím portálu Heureka obchod obdržel již přes 3400 zákaznických recenzí, z nichž si vysloužil ohodnocení v podobě 4,8 hvězdiček z pěti. Lidé si nejčastěji pochvalují rychlost doručení, kvalitu a stylové balení!

Nabídku krytů Picasee Dream Colors naleznete zde

picasee ultimate case plus sklo

Dnes nejčtenější

.